moritz juz zapowiedzial ze za 4 kw.bedzie ujemny odpis za modene.co zrujnuje na pewno caly wynik roczny.ale wszystko wirtualnie.ale jednak tup w komunikacie zaczyna egzekucje poznanskiej modeny-a teren b.atrakcyjny.trzeba bedzie dobrac jeszcze papier w promocji skoro tfi i ofe-ostro zarobione/pozdro
Powiedz mi Kris dlaczego Moritz zrobił odpis na całą należność za Modenę skoro nie musiał i skoro Modena jest warta 50-54 mln., a kredyt bankowy na tą nieruchomość jest około 35 mln. zł. Bank jak wiadomo jest pierwszy na hipotece więc odpis w wysokości dotychczasowej był wystarczający. Wiesz dlaczego? Ja wiem.
robiac caly odpis za modene-moritz wyciagnal ostatniego duzego trupa z szafy.o dziwo paniki na kursie nie ma.mentalista-kibic pisze sam z soba-ostra schozofrenia
Dzisiaj tup już o 10: 00 -5% .Nadal chcecie pisać o ortografi osiołki .Ostrzegałem was pisałem o nowej fali spadkowej to mnie wyśmialiście.No to teraz ja pośmieje się z was buuuu ha ha ha ale pooooopłyneli -20% w kilka dni a wystarczyło pomyśleć.