Straszny gaduła się zrobił z pana K.
Widać, że martwi go brak pieniędzy na wypłaty.
Te 500k złotych - tyle wypłaca sobie 3 głównych akcjonariuszy z kasy spółki przez 7 miesięcy. A wy się podniecacie dofinansowaniem złodziejstwa :))
Zachowując pełny szacunek dla Twojej wypowiedzi ośmielę się wyrazić nieco odmienny pogląd.
Ktoś kto inwestuje pół miliona w spółkę, jest lepiej poinformowany o jej sytuacji niż bywalcy tego forum. Nikt nie jest idiotą. Nie wali się pół miliona w spółkę bez wcześniejszego rozeznania.
Ta informacja świadczy o tym, że jest popyt na akcje spółki. Będą więc wzrosty.
Powiedźcie kumy po co to świństwo jeszcze trzymacie, przecież pół roku temu gdy chodziło to po 60gr pierdziałem wam do mozgu ,że cena godziwa to 29gr i ta jeszcze okazala się za wysoka.tutaj iwestycja trwa 15 lat ,mianowicie 5 lat przygotowanie dokumetacji, drugie 5 lat kopanie fundamentów, które i tak będą wam latały koło du....następne 5 lat staiwanie hali,a przeciez są firmy jak ekoexport ,które od podjęcia decyzji budowa trwa pół roku i zaczyna się produkcja.To swiństwo sprzedałem po około 60 gr i już nigdy nie pomyślalem o odkupieniu po niższych cenach, wszysko wydałem na firmę prowadzoną przez prezesa z jajami, Nichcąco poinformuję ,ze to nie jest jedyna firma na parkiecie i na pewno nie najlepsza
Robią nam wodę z mózgu.
Po co jakiś inwestor miałby kupować akcje po 25 groszy, skoro ma po 20 ile chce ?
Ten komunikat to żałosna ściema, a te pół miliona nie ma dla EUI żadnego znaczenia.
Na swoje fury wydali przecież 3 razy tyle ( ku aplauzie Mechy i jego 10 nicków ).
Widzę ,że tutaj kolectwo umysłowe jest mocno zakorzenione, a ponieważ mam dobre serce to nie mogę obojętnie patrzeć jak żyjecie złudzeniami i dajecie sobie z całej siły na czczo i bez znieczulenia w s***e i dlatego pstanowiłem wam podpowiedzieć i podać na tacy dwie spółki ktore w tym roku dadzą konkretnie zarobić: ekoexport , hawe ,jest ich jeszcze o wiele wiecej ,ale to juz sami wytężcie mózgi
To jest mniej wiecej obraz polaka,malutkiego podłego wszędzie węszącego jakieś oszustwo, chyba nie zazucisz mi ,że podałem najgorsze spółki,a jeśli chcesz wiedziec kiedy sprzedam ,to mnie więcej za dwa trzy lata a jak będą płacić solidną dywidende to wcale
Możecie sobie wybrac inne spółki , tylko po co siedzicie na g...e,nie widzicie ze zarząd jest nieudolny,trzeba wyciagać wnioski,kiedys to miałem i sprzedałem po około 60gr i to już ze stratą,ale to juz dawno odrobiłem na solidnych spółkach.