Radzę łagodnym okiem spojrzeć na WBAY tam coś się szykuje grubszego, wczoraj łykłem za tysiączka przecież nie majątek a można dużo wyrwać i jeszcze ten IDM po co miałby w topić chociaż to dla nich grosze. Radzę przeanalizować
a proxy sprzedaj bo to wyglada na padline......nawet ladnie nie moze urosnac z tych poziomow......popyt marny...nie liczac Twojego....to kogo ubierzesz pozniej? i do tego nc......teraz moda na ladne jazdy jest na gpw.
to wywal chetnie dokupie juz Ty sie nie martw komu zas sprzedam i po jakiej cenie a mysle ze po ok 80gr za krotki czas a wy dalej na 10gr czekajcie sobie..
wywalibym gdybym mial co:) gram na aer i kupilem intakusa bo cos sie szykuje ciekawego......moze to zmylka a moze calkiem ciekawy odpalik.....a co do proxy......jesli jestes taki silny to zycze powodzenia ale sam to chyba nie masz tutaj szans...znam tez innych ktorzy tutaj chca porzadzic.
chcesz ubrac ludzi w intakus scierwo jedno co mialo 28mln zl straty za 2011r a kapitalizacje ma 15mln na gieldzie toz to bankrut ! dalej wywalcie mi jeszcze proxyad i baton po 24gr zniknie hahh :P i polecim na 50gr na poczatek.. ;)
pyatnie kto tutaj jest gapowiczem a kto nie......no chyba ze macie chlopaki caly FF pod kontrala to milej zabawy wam zycze.....ja tego nie tkne....bo brzydko to wyglada
siwy - co do intakus uwazaj by Cie nie ubrali a co do aer dobrze ze kupiles(tu nie stracisz w dluzszym czasie na tym papierku) ja ostatnio mialem aer po 25gr zaraz po dotacji na 14mln kupilem nie zastanawiajac sie ani przez chwile czy dobrze robie(wiedzialem ze to okazja) oddalem po 60gr ale pojdzie jeszcze w gore na ok 1zl za jakis czas moze sam jeszcze zdaze kupic i zarobic poraz drugi.. a narazie siedze tutaj bo wiem widze w zasiegu spore wzrosty jak nie w krotkim to w dluzszym czasie.. mam czas - poczekam :) dzis jeszcze dokupilem troche papiera, straszenie batonem prawie nic nie wpadlo, chociaz po 22gr i 23gr troche zlapalem akcji i czekam jeszcze na 23gr ale nie chca wyrzucam, choc mysle ze do konca dnia wyrzuca bo dzis i tak pewnie na minusie konczymy a wzrosty od jutra sie znow zaczna.. powodzenia
no intakus miales racje...niezla jazde urzadzili - dobrze ze sie nie pchalem za wieksza kaske tylko czekalem na potwierdzenie 2widelek duzym popytem a tu klops i wielki wysyp. i najciekawsze jest to ze teraz wogole nie ma popytu......moze to celowe straszenie a moze nie.....choc cos czuje ze tutaj jeszcze sie bedzie dzialo choc nie koniecznie w gore......spekula jak nic tutaj cos kreci......napisalbym ze graja pod 2 dolne widly i odbicie tak jak to mialo miejsce chwile wczesniej ale w dol...ale cos nie jestem tego przekonanym..w kazdym badz razie jak zejda z 2 widlami w dol to kupie jeszcze trochce.