• Serenity lubi ciszę? Autor: ~MAG [86.63.112.*]
    Ciekawe kiedy się zerwie. Spodziewam się akcji na poziom ponad 10 gr tuż przed NWZ albo zaraz po nim. Dokładny moment wyskoku będzie oczywiście zaskoczeniem. Wtedy "jasne" zamilknie, później będzie śmiał się z "ubranych" i rozmyślał jak tu wyjść z twarzą. Najłatwiej będzie zmienić nick ;) Ile musi być, żebyś wyszedł na 0 ? Bo w to, że nie masz i obserwujesz kompletnie nie wierzę ;)
  • Re: Serenity lubi ciszę? Autor: ~jasne [159.205.91.*]
    Zobacz moje wpisy z listopada/GRUDZIEŃ kiedy pisałem że "poniżej 8gr warto brać"więc brałem;) ale później również pisałem że połowę kasy zostawiam na spółkę KONKURENCYJNĄ SPOD SZYLDU MCI która do końca roku powinna sie pojawić na NC i to będzie konkretna spółka nie spekuła w stylu Serenity. TO ŻE STUDZĘ WASZE GORĄCE GŁOWY TO TYLKO DLA WASZEGO DOBRA PANOWIE ;) Gdy "MARIO" panikował ja strofowałem i gdy wy teraz wypisujecie hura optymistyczne wróżby też będę to torpedował bo prawda/racja leży po środku.
  • Re: Serenity lubi ciszę? Autor: ~anal [89.228.23.*]
    >0.14/0.15 !!! jasne to ja piwo pije !!!
  • Re: Serenity lubi ciszę? Autor: ~jasne [159.205.91.*]
    Co do piwa to wole MOCNE a te zwykle są "ciemne";) To zależy jakie będzie info i czy akcjonariusze będą przekraczać 5% i nie zgadzam się z tym że tuż przed walnym cena skoczy bo termin posiadania pakietu ważnego na walnym jest zupełnie inna ale niektórzy "mądrale" nawet nie czytają infa ze zrozumieniem. Jak zapowiedzą wejście Serenity nieruchomości z kapitalizacją na 2 domy to te twoje 15 będzie mało ale to jest gra jak w ruletkę
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.