Spójrz na wykres co malarz maluje ,
a potem wróć tu i napisz czy Pronox stoi , czy spada , czy może rosnie .
Tylko patrz na wykres tygodniowy / miesięczny/ 3miesięczny a nie godzinowy
pronox pozostaje w trendzie spadkowym i to jest jedyna pewna wiadomość, lokalne korekty tego zmieniają jak to bywało w przeszłości, poza tym żeby zmienić trend to wzrosty muszą być poparte jednak w fundamentach, spółka musi pokazać że będzie zarabiać a nie wypuszczała tylko nowe emisje, więc jakieś gadanie o wzrostach do nieba są zwyczajnie wyssane z palca
widać że analiza techniczna nie jest twoją dobrą stroną !
Ale na szczęscie jest dla ciebie ratunek , są firmy które to zrobią za ciebie !
Zapłać !
I nie pleć głupot !
O trendzie spadkowym !
nie wiem komu ty płaciłeś ale źle ci podpowiedział, w listopadzie pewnie też widziałeś zmianę trendu kiedy zaczął rosnąć od 15groszy do 33-34 czyli około 100% ,,,,teraz masz podobnie od 9 do 18 czyli równiez około 100% ,,,,nie powiem korekty są fajne można sporo zarobić ale to TYLKO korekta w trendzie spadkowym, czy ja mam ci rysować wszystkie kreski czy masz problem z oczami...inną sprawą są nowe emisje które dodatkowo powodują to żeby zmienić cokolwiek tutaj na trwały wzrost musiałby być poparty w naprawdę niezwykłą zmianą w tej spółce ale w bajki na giełdzie to polecam nie wierzyć bo narazie to masz tylko kilka drzew w KOMI co raczej powinno akcjonariuszą dać dużo do myślenia ( czerwona lampka )
Koleś ja nie muszę płacić !
Ja kupiłem po 90groszy i mam w d.... co taki leszczyk jak ty wypisuje .
Powiedziałem dokształć się trochę zanim zaczniesz prawić czy jest trend spadkowy czy też wzrostowy .
Pajacu po za tym jesli nie interesuje cię walor to s...aj z tąd a nie nerwy psujesz , pa jakiego tu siedzisz i wypisujesz te swoje dyrdymały !!
forum nie jest tylko dla piewców wzrostów,a swoją złość to lepiej kieruj do króla i jego kolesi a nie ludzi którzy mają inne zdanie tym bardziej że to ty jak się sam przyznałeś pomyliłes się w prognozie, jak ja wypisuje dyrdymały to co można powiedzieć o waszych wpisach...i nie kompromituj się że mamy trend wzrostowy