Szczególnie w tym komunikacie na ESPI podoba mi się stwierdzenie cyt: "Osoby zawiadamiające nie wyraziły zgody na publikację danych osobowych"
Wstydzą się czy co?
Nigdy nie miałem "akcji" Klona.
Nie wiem o czym piszesz, ale wiem, że nie odpowiadasz na niewygodne dla Ciebie pytania.
Ale to chowanie głowy w piasek - które nie rozwiązuje problemu.
A problem jest taki, że daliście się ubrać w Klona po 3 i 4 złote i teraz liczycie na cud.
A cudów nie ma. I nie będzie.
Znaczy cuda może i są, ale na pewno nie ma idiotów, którzy odkupią od Was te akcje.
ale pan Pi jest tutaj po to aby uchronić nas przed wielką stratą jaka nas czeka na klonie i robi to wszystko z dobrego serca...;-), ale prawda jest taka że sam chce taniej kupić i coraz bardziej chamsko nagania na spadki bez żadnych argumentów nazywając akcjonariuszy "klonomatołkami" - typowe naganianie na spadki...
Wy naprawdę nie widzicie co tu się dzieje?
Naprawdę nie wierzycie, że niedługo nie sprzedacie tego nawet po 10 groszy.
A jeżeli posiadacie tzw. akcje Klona, to określenie Klonomatołki wcale nie jest obraźliwe.
No i pocieszajcie się, że naganiam na spadki, bo się tanio chcę obkupić.
Widzisz Pi, dziś dowiesz się co to znaczy analiza techniczna. A przy odrobinie wyobraźni przestrzennej i notowaniach na żywo już wiedziałbyś o czym piszę do Ciebie tymi skomplikowanymi słowami.
Zresztą, AT już tydzień czy półtora temu powiedziała co trzeba.