• tak sobie myślałem Autor: ~ryszard [80.244.137.*]
    Według mnie przez najbliższe 4 tygodnie nalezy sobie zdać sprawę z tego że kurs będzie jeszcze w trendzie spadkowym . Dlaczego tak mówie otóż na srednich EMA powstał sygnał sprzedaży wyk dzien. ,a na wyk tyg. zostanie wygenerowany w tym lub następnym tyg.. Pisząc o 4 tygodniach trendu spadkowego , mam tu na uwadze że właśnie w tym czasie nastąpi tzw złoty krzyż . Jesli mam rację że w tym okresie nastapi znaczacy dołek na notowaniach N I. złoty krzyz zakończy spadki , a wprost przeciwnie zapoczątkuje silne wzrosty na tym papierze . W poniedziałek z racji ze kurs znalazł się poza wstęgą bolling. spodziewam sie lekkiego uspokojenia notowań . Ten papier ma duży potęcjał do wzrostów i mam nadzieje ze on nastapi , ale teraz musi swoje odchorowac .
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~Daniel Tomek [178.43.38.*]
    ty poważny ryszardzie znowu czarujesz swoimi pseudo umiejętnościami wróżenia. Widzisz wielki znawco gdy pisałem o MWTENIS toś mnie wyśmiał a teraz spojrzyj co się będzie działo w nadchodzącym tygodniu, chłopie robisz z siebie D.U.R.N.I.A
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~ryszard [80.244.137.*]
    Na NC jest bardzo wiele spółek , powiedz mi dlaczego miałbym się zainteresować MW Tenis ( proszę o odpowiedz oparta o AT )
    Jestem pod wielkim wrazeniem wzrostu na MW tenis to jest już chyba hiperbola , ale juz zarobiłes , spokojnie możesz zyski włorzyc N I . , byle tak dalej ./
    Rysiek ja w przeciwieństwie do ciebie nie sugeruje co kto ma robić, więc ci nie powiem dlaczego miałbyś wchodzić w jakąś spółkę, ja tylko piszę że warto dać do obserwacji bądź w sporadycznych przypadkach mówię żeby wchodzić (np. ERS) i jak na razie w 100% są to trafne decyzje. A jeżeli chodzi o MWTENIS to wystarczy czytać ostatnie komunikaty to sam stwierdzisz czy warto było wchodzić czy nie !!!! Ty poważny Ryszardzie będący od początku na giełdzie ( i nic się nie nauczyłeś ) walisz ściemę o AT i tego samego oczekujesz ode mnie, człowieku NC i AT ni jak się ma do siebie sporadycznie kilka spółek z NC można analizować pod względem AT ale nie mwtenis czy novainvest czy 98% innych spółek tu chodzi o spekulacje i R.U.C.H.....N.I.E takich leszczy jak ty. No dawaj swoje AT wynikające z księżyca i rozmieszczeniu planet wróżbito.
    No cóz wydaje sie że jestes nie reformowalny . Jeszcze raz ci mówie ze cały ten cyrk który nazywa sie GPW jest oparty na AT , czy tobe się to podoba czy nie .
    ja nie mówię o głównym rynku tylko o NC to są dwa różne światy które nie można tak samo analizować pod względem AT czy to się tobie podoba czy nie
    Jak można sie wypowiadać na temat o ktorym nie ma się zielonego pojęcia
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~harcerz25z [31.61.128.*]

Czekamy na merytoryczne wpisy ,a nie na wymianę zdań jak dzieci w piaskownicy.
    Myślę że kurs szybko poszybuje w górę,na pewno nie wszyscy ci co
    składali deklaracje mają na rachunkach deklarowaną ilość akcji .
    Po odpowiedzi ze strony N. I.zacznie się wyścig po akcje.
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~Marco [83.238.156.*]
    Trafna sugestia tak jak pisałem terza dopiero jest skup pod wzewanie Zadeklarowac mozna było wszystko im pózniej beda wysylac informacje do akcjonariuszy tym wiecej mamy czasu na skupowanie
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~cichy szelest [31.178.127.*]
    gorzej bedzie jak wogóle nie zaproponuja kasy....tylko same obligacje na przykład....wtedy kierunek odwrotny byc moze...nie sadzicie?
    ciekawe czy pan ryszrd odpowiedział na wezwanie?
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~Largo [46.204.123.*]
    Tylko ciekawe kto sprzedaje na tych poziomach??? Jak to taki perspektywiczny biznes i spolka to komu opłaca sie sprzedawać po 0,30!!!
    Wiem co napiszecie na pewno temu co kupował po 0,15 i realizuje zyski:) tylko czemu nie wolał zarobić wiecej oferując spolce???
    .... A na pewno, nie zdążył wysłać aplikacji:)... co za gala:)
    Słyszę głosy o merytoryczne wpisy , otóż to co miałem do powiedzenia odnośnie tej spółki już napisałem . wielu miałem oponentów jak pisałem że kurs nie wzrośnie na 60 gr do końca lutego , a tak się stało . Napisałem równiez ze największa przeszkoda wzrostów jest sam skup . Teraz po wnikliwej analizie jestem przekonany że przez najbliższe 4 tygodnie nie bedzie odzwierciedlał Waszych oczekiwań , a wprost przeciwnie będzie bardzo słaby z zamierajacymi obrotami .
    a dlaczego skup jest taka przeszkoda wg ciebie?ty odpowiedziałeś w wezwaniu?
    Moje podejscie do inwestycji oparte jest na AT , z tej racji nigdy nie kupuje akcji na rynku pierwotnym , nie bore udziału równiez w wezwaniach nawet w tych najbardziej intratnych .Pytasz mnie dlaczego sam skup szkodzi notowaniom , otóż odpowiedz moja jest taka , zbyt dużej ilocji graczy przysłania zdolność racjonalnego myślenia tj dolarki swiecą się w oczach .
    czyli uwazasz ze odpowiadac nie ma sensu ,,,,bo może być wyzej a akcje zmrożone będa?
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~Daniel Tomek [178.43.43.*]
    Ryskiek korekta stulllll pysk twoja niewiedza zaczyna mnie wku...............
    Ja uwazam że lepszym posunięciem była sprzedaz niz uczestniczyć w wezwaniu . kurs oscylował wówczas około 40gr i aktualnie czaić się na dogodną sytuację . Wiem że chcesz się dowiedzieć czy posiadam akcje N I , moja odpowiedz brzmi że nie mam na tą chwilę ani jednej akcji .
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~Ralf [83.6.22.*]
    Ryszard, nie bardzo widzę konsekwencję w twoim działaniu. A mianowicie, pisałeś że masz tego kila set K w ~ 1000K. Później pisałeś, że - niewielką część - sprzedałeś a masz tego więcej niż my wszyscy. W dniu dzisiejszym piszesz, że nie masz ani jednej akcji, nie brałeś udziału w skupie, więc kiedy się wyprzedałeś? Bo nie bardzo rozumiem.

Chyba, że swoimi postami i bez wątpienia pieniędzmi, wiedzą, znajomością socjologii i ludzkich zachowań to ty, byłeś przyczyną wzrostów, na których zarobiłeś ponad 100% wyprzedając się do zera.
    Jeśli tak to wielki szacunek dla ciebie. Bez wątpienia, zaimponowałeś mi bardzo i mówię to zupełnie poważnie, bez sarkazmu. Tak się robi pieniądze na NC, tylko - LUDZIKI MALUCZKIE, TRZEBA JE MIEĆ!!! A PIENIĄDZE TO NIE JEST KILKA, KILKANAŚCIE, CZY KILKADZIESIĄT TYSIĘCY:)!!! i to w wielu waszych przypadkach - pożyczonych:) BRAWO!!! Ryszard.
    Sprzedałem 31styc. i 2 lutego kiedy na tym papierze widziałem czarne chmury .Byłem zobligowany poniewaz musiałem usrednić sobie GR Jaguar-a w tak parszywy sposób zdołowanego przez WDM spadł z 8 zł na poniżej 2zł , To jest przyczyna mojego sprzedania . Mimo że teraz nie mam ani jednej akcji to uwazam że ten papier w odpowiednim czasie dużo wzrośnie
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~Ralf [83.6.22.*]
    Ryszard, nie ma sie ci tłumaczyć. Piękna akcja i poważnie gratuluje. Ten papier to śmieć i obaj o tym wiemy. Zarząd myślał ze pociągnie kurs komunikatem a wiadomo ze bedzie inaczej. Bo teraz na skup musieli by mieć banke, a skąd, to zamydla oczka obligiem.
    Jak spadnie do 10 gr to ja sie do ciebie przylacze, podkrecimy leszczy i zrobimy po pare stowek K;)
    To teraz zapraszam na GR Jaguar-a i na STI bo zamierzam tu trochę zarobić . Jak tego dokonam to wrócę na Nova I , mam na to 4 tygodnie . Właśnie wtedy będzie na tej spólce złoty krzyż , a to zawsze zwiastuje silne wzrosty .
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~sss [89.229.72.*]
    Podaż po obecnych cenach jest od tych, którzy nie załapią się na skup, ponieważ wszyscy co dali cenę powyżej 60 groszy nie sprzedadzą swoich akcji, a w cenie 60 groszy będzie niewielka redukcja.
    Może masz rację , ale ja wiem jedno jesli nie w t ym to w przyszłym będzie sygnał sprzedazy i nastapią spadki , mogabyc nie wielkie ale jednak spadki .Na tą chwilę na wyk godzin. wystapił sygnał sprzedazy tj krzyz smierci oczekuję paradoksalnie lekkiego wzrostu notowań od ceny 30 gr . Ale w dłuzszym czasie trendu spadkowego .
    Może masz rację , ale ja wiem jedno jesli nie w t ym to w przyszłym będzie sygnał sprzedazy i nastapią spadki , mogabyc nie wielkie ale jednak spadki .Na tą chwilę na wyk godzin. wystapił sygnał sprzedazy tj krzyz smierci oczekuję paradoksalnie lekkiego wzrostu notowań od ceny 30 gr . Ale w dłuzszym czasie trendu spadkowego , tak przez 4 tygodnie
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~nikt [195.74.50.*]
    nie po to skupują żeby kurs był nisko
    MYŚLEĆ MYŚLEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Minął 1 tydzień jeszcze 3--4 tyg. stabilizacji z lekkim spadkiem i będzie gotowy do wzrostów . Teraz przed ta spółka stoi zadanie obronienie wsparć na 29--30 gr , jeśli się nie uda , to kurs powinien ulec spadkowi w przedziale 26-22 gr maksymalnie . Jak się stanie czas pokaże , spadkom będzie pomagał sygnał sprzedazy który będzie wygenerowany w tym tygodniu na srednich EMA i oscylatorze stochastycznym . wyk tyg.
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~Marco [77.254.178.*]
    Kurs mnie teraz wogóle nie interesuje czekam na skup swoich akcji ruszył własnie II etap
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~dejw [79.186.14.*]
    A ja kupilem po 0,33 i złozyłem zapis. Własnie wczoraj dostałem potwierdzenie, że sie załapałem. Baaardzo rzadko się takie okazje zdarzaja. A łosie wywalali po 0,40 lub nizej (nie mówię o tym co teraz bo juz za późno na skup...). A sama spółka całkiem ciekawa, i biorąc pod uwage wartośc spółek portfelowych, które w sprawozdaniu sa wyceniane wg ceny nabycia bardzo tania. Ale to juz inna sprawa.
  • Re: tak sobie myślałem Autor: ~zenek [77.252.99.*]
    jakie potwierdzenie?i moze ci jeszcze cene zaproponowali?co?
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.