• SERENITY ...okazja, Autor: ~enter [83.31.84.*]
    SERENITY ...okazja, spółka jest zaniżona, skupowana, wszyscy wielcy akcjonariusze sprzed kilku m-cy nabywali akcje w cenie 19-30 gr, prowadzi dochodowy interes, w 1 kwartale 2012 wprowadza na giełdę spółkę zależną, czy ma perspektywę wzrostu odpowiedzcie sobie sami...........w sierpniu -2011 TFI Alianz kupiło 20 mln akcji
  • Re: SERENITY ...okazja, Autor: ~marek [83.24.60.*]
    kupiło i zaraz wywalili. już nie mają.
  • Re: SERENITY ...okazja, Autor: ~BOGACZ [89.228.23.*]
    ale ja mam i tobie sprzedam po 0.14/0.15 !!!
  • Re: SERENITY ...okazja, Autor: ~MAG [86.63.112.*]
    po 14? Hmm ja wycofałem moje zlecenia. Zaczyna mnie ta sytuacja wybitnie intrygować. Ciekawe co się będzie działo. Niech to będzie mój hazard. Mam nadzieję, że przed urlopem sprzedaż części da mi tyle co teraz całości. Żal mi się rozstawać ze spółką, z którą jestem od początku ;) Która nauczyła mnie pokory na giełdzie ;) Oj tak.
  • Re: SERENITY ...okazja, Autor: ~BOGACZ [89.228.23.*]
    ja zrobiłem HURTIMEX 300%,LEGAL 500% a obecnie jesten na RAJDY4X4 +180% !!!
  • Re: SERENITY ...okazja, Autor: ~A.N [83.30.87.*]
    Powiem wam jak jeszcze kogoś teraz do zarządku fajnego dadzą to będzie jazda ,Samo nazwisko ........niech będzie Herr lub Sinior ........ .To bedzie jazda bez trzymanki pod spekułe..Pompka będzie już przed zebraniem akcjonariuszy Tj zgadzam się że tu będzie mniej więcej 14 -15 .Pamiętam stary Vision tam jak wybrali chyba jakiegoś anglika to się kreciło 14 -15 a nikt niechcioł brać za 8 ale to już chistoria ...PS prosze kogoś z nazwiskiem fajnego wybrać do zarządku i pompa pompa.........
  • Re: SERENITY ...okazja, Autor: ~marek [83.28.62.*]
    to ty normalnie mylyjoner jestes........ co robisz na forum? ja na twoim miejscu siedziałbym bym teraz z panienkami pod palmami.....
    normalnie magik gieldowy: kupuje w dołku sprzedaje na górce, samej górce oczywiście.
    zaraz jak Serenity pójdzie do óry do np 20 groszy tez się odezwie masa leszczy mówiąca że oni owszem też kupowali po 6 groszy, znajdą sie tacy co po 5, i oczywiście nikt ale to nikt nie stracił.....
  • Re: SERENITY ...okazja, Autor: ~BOAGCZ [89.228.23.*]
    golasie zrobiłem 0.06 do 0.09 !!! nastepny na 0.14/0.15 !!!
  • Re: SERENITY ...okazja, Autor: ~marek [83.28.62.*]
    hhahaa, normalnie gwiazdor z ciebie.
    przy tobie don Patro to mały pikuś buhahahaha
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.