Ogólnie wiadomość bardzo dobra niewiele osób zareagowało na skup i ci co dali po 60 groszy powinni sprzedać powyżej 50% posiadanych akcji lub nawet więcej, jeśli jest dużo ofert powyżej 60 groszy i te oferty zostaną odrzucone i to jest potencjalna podaż w najbliższym czasie, co daje okazję do odkupienia tanio.
Bedą jaja jak tylko sprzedadzą ci co dali cene 60gr a reszte odwalą Z jednj strony fo dobrze bo wieksa ilosc akcji umorzą a zdrugiej strony będa kwiczeć ci co zostaną z akcjami bo sobie teraz plują Po 30 gr szkoda sprzedać Za tydzień wszystko wiadomo będzie
Marco czu ty nie umiesz czytać komunikatu ze spółki średznia wyszło 1,20 czyli ci co dali 60gr jest pewne że sprzedadza całosć a ci co dali cene do1,20 połowę a jeszcze ci co cenę wyższa nie sprzedadza akcji wogóle Tak więc ujadanie co niektórych było celowe dzis dzwoniłem w ciagu paru dni bedą sie kontaktowac z osobami z którymi osobno z kazda ustyalą warunki czy będzie kasa czy obligacje.
Ja niestety dałem 1,10 wiec ciekawe ile będzie z tego można sprzedać Z drugiej strony tylko połowa z FF akcji brała udział w wezwaniu .Byc moze kurs bedzie zdołowany do 30 gr by w tygodniu ale dopiero po zablokowaniu akcji pod wezwanie zaczął rosnąć Wtedy ci co dali w wezwaniu bedą jeszcze tego żałować.
Daltego nie sprzedaje teraz bo napewno kurs ruszy do góry .
Niektórzy nie umieją czytac jak piosze dałem 1,10 to co z tego wynika ze prawdopodobnie sprzedam połowe po tej cenie a reszte bede musial opchnąc na rynku ale na pewno nie po 30gr