• Infooooooooooooo Autor: ~nikt [195.74.50.*]
    http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=28062&ncc_index=NOV&id_tr=1
    i co wy na to??
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~Samosia [95.40.97.*]
    Dla mnie to super info. Zabrali się do sprawy bardzo energicznie. :).
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~Co. [89.77.84.*]
    średnia cena skupu zaproponowana przez 50 inwestorów 1,20 he
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~Marco [31.60.150.*]
    Czyli jak dałem 95gr mam pewnosc że sprzedam co najmniej połowe a reszte opchne za 30gr i spoko zarobek piekny
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz [77.252.99.*]
    a skąd masz pewnośc?może wiekszość dała po 0.6 a paru po 100zł zaakcje i wyszło ile wyszło....
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~xp [78.8.70.*]
    ciekawe dlaczego ci co nie sprzedali po 0.60 wywalają po 0.30
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~nikt [195.74.50.*]
    a mnie się wydaje że gra
    to się dopiero rozpocznie.
    teraz specjalnie zaniżają kurs
    żeby taniej kupić
    CEL.........> GPW
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~xp [78.8.70.*]
    cel gpw musieli by zwiekszać f/f a nie zmiejszac
    a kto zmniejsza ff??
    skupują po to żeby kurs poszedł do góry
    przecież jak skupią to nie zablokują tych akcji??
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~sss [89.229.72.*]
    Ogólnie wiadomość bardzo dobra niewiele osób zareagowało na skup i ci co dali po 60 groszy powinni sprzedać powyżej 50% posiadanych akcji lub nawet więcej, jeśli jest dużo ofert powyżej 60 groszy i te oferty zostaną odrzucone i to jest potencjalna podaż w najbliższym czasie, co daje okazję do odkupienia tanio.
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~krashan [95.49.7.*]
    ogólnie info nędza, po prostu komunikat (statystyka), dalej nie ma konkretów, czekamy na lepsze info no i nie się gruby weźmie za robotę
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~Marcp [77.254.123.*]
    Bedą jaja jak tylko sprzedadzą ci co dali cene 60gr a reszte odwalą Z jednj strony fo dobrze bo wieksa ilosc akcji umorzą a zdrugiej strony będa kwiczeć ci co zostaną z akcjami bo sobie teraz plują Po 30 gr szkoda sprzedać Za tydzień wszystko wiadomo będzie
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~Piotr [77.254.123.*]
    Marco czu ty nie umiesz czytać komunikatu ze spółki średznia wyszło 1,20 czyli ci co dali 60gr jest pewne że sprzedadza całosć a ci co dali cene do1,20 połowę a jeszcze ci co cenę wyższa nie sprzedadza akcji wogóle Tak więc ujadanie co niektórych było celowe dzis dzwoniłem w ciagu paru dni bedą sie kontaktowac z osobami z którymi osobno z kazda ustyalą warunki czy będzie kasa czy obligacje.
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~Niezadowolony [77.254.123.*]
    Ja niestety dałem 1,10 wiec ciekawe ile będzie z tego można sprzedać Z drugiej strony tylko połowa z FF akcji brała udział w wezwaniu .Byc moze kurs bedzie zdołowany do 30 gr by w tygodniu ale dopiero po zablokowaniu akcji pod wezwanie zaczął rosnąć Wtedy ci co dali w wezwaniu bedą jeszcze tego żałować.
    Daltego nie sprzedaje teraz bo napewno kurs ruszy do góry .
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~tasman [77.252.99.*]
    czyli ty nie odpowiedziałes na wezwanie?i bardzo dobrze!!!!po co czekac z zablokowanymi akcjami?
  • Re: Infooooooooooooo Autor: ~Niezadowolony [77.254.123.*]
    Niektórzy nie umieją czytac jak piosze dałem 1,10 to co z tego wynika ze prawdopodobnie sprzedam połowe po tej cenie a reszte bede musial opchnąc na rynku ale na pewno nie po 30gr
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.