nieźle pojechane, kwestia kiedy górny widelec, papier konsolidował się i odjechał.
ładne te rzeczy robią, nie dość że gadzety to i aplikacje, w nowych technologiach przyszłość
Cały arkusz sprzedaży z 15 min opóźnieniem. Miazga na całego no:) Kiedyś obstawiałem 20zł, może tym razem się powiedzie.
Akcjonariat tu:
http://stooq.pl/q/h/?s=wdo
1.580.000 akcji w sumie. FF oficjalnie 380.000 ale zapewne mniej.
Dnia 2012-03-02 o godz. 11:38 ~niezle napisał(a):
> Wszedłem w to za trochę i będę jeszcze realizować zakupy
> jeżeli ma być 20 :)
Ja nie piszę, że będzie 20:) To tylko moje życzenie;) W każdym razie myślę, że w IQ 2012 będzie niezły zysk... ale nie ze sprzedaży lecz z działalności inwestycyjnej;) Powinna być niezła wydmucha.
A tam, juz jest bardzo dobrze. Zobacz co zrobili na Mobile Factory, ja dzisiaj pożegnałem się z papierem. Teraz jest szansa zarobić tutaj sporo groszy :)
Skąd ta pewność ? Myślę, że niedługo będą tutaj historyczne maksima, kwestia kilku sesji, może przyszły tydzień. Zobacz co było na Mobile Factory, gdy wszyscy już pitolili o tym, że 3 złotych nie przeskoczy, kurs poszybował na 3,75
tam siedzi kilku oszustó giełdowych i bawiło sie kursem , wystarczy poczytać posty na forum parkietu , tu jest podobnie wiec maxima moze , oby, ale to widac ze papier jest naciągnięty , beda pompowac ale to juz nie z takim impetem , teraz bedzie jazd na wywalenie i odebranie od wystraszonych , sesja jeszcze sie nie kończy zobaczymy ..
Dnia 2012-03-02 o godz. 12:16 ~zdziwiony! napisał(a):
> tam siedzi kilku oszustó giełdowych i bawiło sie kursem ,
> wystarczy poczytać posty na forum parkietu , tu jest
> podobnie wiec maxima moze , oby, ale to widac ze papier
> jest naciągnięty , beda pompowac ale to juz nie z takim
> impetem , teraz bedzie jazd na wywalenie i odebranie od
> wystraszonych , sesja jeszcze sie nie kończy zobaczymy ..
Owszem bawili się kursem nieumiejętnie, obserwowałem to codziennie w listopadzie aż im podziękowałem i wyszedłem. Dziś wróciłem po 4.5x i wygląda to całkiem inaczej niż wtedy. Albo jest zmiana sternika, albo teraz im zależy bardziej żeby pokryć straty za 2011 rok. W każdym razie jest jakoś inaczej niż wtedy;)
jak jest inaczej???? zobacz jak chłopaki upychaja akcje zachecaja do brania poprzez zakup 18 szt ...4 szt..... zenada to juz jest koniec na dzisiaj , jak takie zaczynaja robic chece ,czyli kasa sie skończyła na podbitke dalza, cienkie bolki ,
"zenada to juz jest koniec na dzisiaj , jak takie zaczynaja robic chece ,czyli kasa sie skończyła na podbitke dalza, cienkie bolki"
Kasa jest. Policz sobie karnet kupna i porównaj z podażą. Zawsze można zmienić limit na tych 12 000 sztuk oczekujących na kupi po 4,20 zł :-)
I gdzie ten koniec, misiu? Sam chętniu odkupie swój pakiet, jeśli będzie cofnięcie poniżej 5 zł w następnym tygodniu. Znając życie nie będzie takiej szansy ;-)
Kasy mają dużo. Zapewniam Cię. Obserwuję ten papier od jakiegoś czasu. Postawienie 50 tys akcji na kupi po 4,06 zł w ubiegłym tygodniu, a potem po 5 zł, to nie był przypadek i podpucha. Gdyby był ktoś ukrytyt z dużym pakietem na widłach to poszłaby transakcja na całe 50 tys zł po 5 zł, czyli za 250 tys. A dzisiaj jest obrów "tylko" 43 tys. Czyli ktoś kupił mnie niż chciał, ale po niższej cenie. Ma jeszcze do kupienia kilkanaście tysięcy akcji, a zobacz co jest w karniecie na S i kto to wystawił.
A jeśli chodzi o obroty, to niestety są prawdziwe, ponieważ większość podaży pochodziła ode mnie i ktoś odebrał ode mnie cały pakiet :-) Wcześniej nie mogło rosnąć, bo widocznie doliczyli się, że im brakuje tych akcji i musieli mnie wystraszyć. No i udało się. Potrzebowałem pieniędzy i musiałem oddać do końca tygodnia. Tylko ciekawe skąd ktoś o tym wiedział. Chyba muszę popytać w biurze ...
Dwucyfrówka jest bardzo możliwa, ale najpierw przystanek na 8-9 zł. Obawiam się, że nie dadzą mi już odkupić poniżej 5zł.
Trzymać akcje, jeśli jeszcze ktoś nie wymiękł. Będzie dobrze
Kilka tysięcy się zebrało, a reszta to rynek. Było mówić, że ciągniecie to bym nie wyrzucił, ale bałem się, że znowu zjedziecie poniżej 4 zł, a potrzebowałem kasy.
Gratuluje wybicia!
Jak będzie cofnięcie w poniedziałek w okolice 4,90 zł, to dokupię, ale jeśli ktoś bierze jak leci i stawia takie podpórki, to nie powinnien już dać okazji żeby się ktoś podłączył. Wystarczy policzyć ile jest podaży. A z tego co się domyślam, to większość zleceń podaży wystawiła jedna ręka żeby podać podstawiała się niżej i wypełniała karnet. W końcu lepiej kupować to co zostało na rynku po 5-6 zł niż kilka złotych wyżej.