Nie dajcie sie nabrać - nie ma żadnego sygnału kupna - cały czas obowiązuje długo-średnio i krótko terminowy trend spadkowy. Widać nie mają komu upchać papiera przed wynikami którego nabrali pod spekuacyjna gre w styczniu. Nie brać przed wynikami.
Wątek został zasypany przez naganiaczy, ale tak jak mowilem nie było ani nie ma zadnego sygnału K, za to dzisiaj potwierdzil się S długoterminowy. Przez najblizsze dni będziemy obserwowac podbitki na dziennym 3-5% i apeluje żeby wtedy NIE kUPOWAĆ. Nie ufajcie analitykom z ING bo oni muszą kłamać taką mają pracę. Mogę założyć się, że wiedzieli o stracie ok 100mln ale zeby uspokoic mniejszych graczy dali kłamliwe info o kilkunastu mln straty i wtedy się wysypali. Jeśli ktoś chce ryzykować to niech kupuje ale niewiele, bo moze się bardzo rozczarować W średnim terminie moze być nawet 5-6zł (zależy od ceny za PP i ilości papiera) Powtarzam NIE KUPOWAĆ i NIE DAĆ SIĘ NAGANIACZOM KTÓRZY PODPISUJĄ SIĘ JAKO ANALITYK LUB TECHNIK I PISZĄ O SYGNALE NA KUPUJ BO TO OPŁACANE K>>>Y Z ING.
@obserw Ależ ty głupi jesteś. To co, mają ludzie kupować spółki które są wysoko? Może Bogdank na historycznych maximach? Kupuje sie spolki rpzecenione! Ttuaj lada dzien bedzie odbicie! Apelujesz zeby ludzie nie kupowali? Bo co? Bo chcesz kupic najtaniej? Ciekawe ile matolów cie poslucha i straci szanse na bardzo godziwe zyski. JESLI KTOS LICZY NA SZYBKI I DUZY ZAROBEK TO GTC JEST DLA NIEGO! Zapamietaj obserw raz na zawsze - na GPW fundamenty nie graja. Nie wazne jakie firmy maja fundamenty (bioton, petrolinwest chociazby) - kazda spolka potrafi urosnac jednego dnia o kilkadziesiat procent. A spolki bardzo dobre - takie jak PKO SA, PEKAO potrafia spasc o 5-10% jednego dnia CHOCIAZ SA FUNDAMENTALNIE MOCNE!
@obserw Dlacczego nie odpisales wczoraj? Co? Wyczekales az bedzie spadek i wtedy odpisales? A jak by byl wzrost to bys po prostu nie odpisywal, albo zmienil nick. To frajerskie z twojej strony :)
Dziecko starsi ludzie w pracy pracują na chleb Jak dorośniesz to zrozumiesz. A o spadkach pisałem przed wynikami i jak widać nie pomyliłem się. Leć przywitaj się z 6 bo moze nie będziesz imał okazji.