Dnia 2012-03-01 o godz. 16:21 ~Piotrek napisał(a):
> To ja już wolałem wpisy Amigo....
To dalej się cieszcie wpisami oszołomów, ktoś wam napiszę że info już ,zrobił sztuczny ruch na papierze a wy się cieszycie jak dzieci.
Proste niema infa ,nie wiadomo kiedy będzie i na pewno nie będzie żadnego wzrostu zanim się nie pojawi a kiedy się pojawi tego nikt nie wie.
A wszelkie szczekanie że ktoś zbiera to tylko naganianie.Ktoś zagrał na grosz kosztem innych i ubrał kolejnych po 8gr.
Jestes klonem amigo? Widocznie albo klonem alby jestes amigo pod innym nickiem. jezeli uwazasz ze ktos zrobil sztuczna podbitke i ubral kogos to po co tu siedzisz i pocisz sie nad postami? Idz na inna spolke ktora masz. Zazwyczaj tacy ludzie chca dobrac taniej bo nie stac ich brac wyzej.
Dnia 2012-03-02 o godz. 11:23 ~tolek banan napisał(a):
> Jestes klonem amigo? Widocznie albo klonem alby jestes
> amigo pod innym nickiem. jezeli uwazasz ze ktos zrobil
> sztuczna podbitke i ubral kogos to po co tu siedzisz i
> pocisz sie nad postami? Idz na inna spolke ktora masz.
> Zazwyczaj tacy ludzie chca dobrac taniej bo nie stac ich
> brac wyzej.
Naucz się czytać ,tak zrobił sztuczną a wszyscy się podniecali ,zebrał zarobił i wywalił.
Czy to trudne do pojęcia?
A siedzę tu bo czekam na te info a dopóki go nie będzie to nic się tu nie wydarzy
Czytam takich jak ty to mam wrażenie że ubrali cię po 8 bo ślepy jesteś ,ktoś napisze jak było a ty zaraz myślisz że naganiam ,obudz się.
Kto wywalił 2,5mln jednorazowo i dlaczego po 7 ? Kto zebrał od 6 do 8 i wywalił przy wielkim wolumenie? Co ty nie obserwujesz zleceń?
Poczytaj jak krzyczeli że odjeżdżamy a ktoś zwyczajnie zebrał sporą ilość,zarobił i umiejętnie wywalił korzystając z naiwności takich jak ty.
I potwierdzam dopóki infa nie będzie to nic się nie wydarzy a te zagrywki są czysto spekulacyjne a jak ty tego nie widzisz to nie mam pytań.
A jak dla ciebie to co piszę jest naganianiem to opuść giełdę i zajmij się lokatą.
Jak juz wiesz, ze gówno z tego bedzie to po co czekasz na info? Ty sobie w ten sposob odpusc a nie pie...l glupich niedomowiem. Jak nie wiesz kto wywalal jednym zlecen 2.5mn akcji to niezabieraj glosu. Podbitki byly, sa i beda jak na kazdej spolce. Zawsze znajda sie spekulanci. Moze troche wiecej obserwuje rynek i ta spolke i wychwytuje kazda detal. Ale jak widac nie wszyscy sa tacy. Kazdy chce wejsc po najnizszej cenie i wyskoczyc jak najwyzej i zapewne ty do takich nalezysz. Najlepiej by bylo abys dobral -0 4gr a pozniej spolka wystrzelila na 50ge. Zalosne.....ale widac, ze na to liczysz ta swoja gwara. bez odbioru!
Ty jednak jesteś pusty ...gdzie ja napisałem że gówno będzie?
Nawet prostego tekstu nie potrafisz zrozumieć.
Piszę że dopóki infa nie ma to nie będzie żadnego wzrostu ,tylko spekulacyjne podbitki.
I tu mam rację i nie udawaj że tak nie było w ostatnich dniach.
A info może być na dniach,za miesiąc ,dwa ,tego nie wiesz .
Tylko nie pisz mi że prezes w mailu cie zapewnił bo ta zabawa mailowa trwa długo.
Popatrz sobie co wypisywano w poniższych postach jak był obrót...
ARTEFE dostali kredyt
CO NAM PRZYNIESIE NADCHODZĄCY TYDZIEŃ
wczoraj 8,2 mln akcji się obróciło z 28 mln ff będzie kilkaset% w górę!
będzie 400-500 % do zarobienia bardzo szybko!
itd...
Na maile Prezesa nie patrze tylko dziele je przez 5 gdyz umie kolorowac i opisywac. Jak juz mowilem podbitki byly, sa i beda. Czytaj ze zrozumieniem a nie zwracaj mi pu***ku uwagi. Bo takich "chorągiewek" jak ty jest setki. A na te cierpkie do przelkniecia posty ktore znalazles i rażą cie w oczy czytalem mnostwo. Wiec nie gdakaj jak kura nioska w twoim korniku tylko zajmij sie inwestowaniem. Wroc do szkoly podstawowej (nie do gimnazjum, bo za wysokie progi jak widze narazie dla ciebie) i doczytaj najpierw lektury, ktore wogole nieprzeczytales badz tez przeczytales lakoniczne strzeszczenia.
Przepraszam wszystkich za moje posty. Wiem, ze jestem lepkusiem i mowie, ze nic nie bedzie sie dzialo. Wszystkich przepraszam lacznie z Prezesem. Wasz Amigo!
I widzisz ,podszywasz się pod mojego nicka ,zadowolony jesteś?
Dałeś się wciągnąć w tą zabawę i ubrano cie po 7 lub 8 ,nic dziwnego wystarczy cię poczytać. Należysz do tych co widzisz obroty nagłe i wskakują .
Jak masz aby trochę mózgu w co wątpię to wiesz że słowa ,maile i obiecanki prezesa są mało istotne i nic nie znaczące,popytaj tych co są tu od pół roku,oni dobrze wiedzą co miało być a czego nie było.
Dopóki nie padnie oficjalne info wszelkie nagonki i podbicia to spekulacja żeby wyrwac grosz między czasie. Zwracałem uwagę nie raz na tych naganiaczy.
A kiedy to info padnie tego nikt nie wie.
Dla mnie liczy się EBI a nie mailowanie i jaranie się pustymi informacjami.
Będzie info będą wzrosty a to co masz teraz to rolowanie takich lepkusi jak ty.
Ty jesteś chyba niedorozwinięty bo nie potrafisz czytać,przypomnę ci .
I wbij to sobie do tego pustego łba że dopóki infa nie będzie wzrostów nie będzie .
Choć wątpię że to zrozumiesz dzieciaku.
Przeczytaj sobie poniżej co napisałem i poproś kogoś żeby Ci to przetłumaczył jak nie rozumiesz.
Dnia 2012-03-02 o godz. 14:13 ~Amigo napisał(a):
> I widzisz ,podszywasz się pod mojego nicka ,zadowolony
> jesteś?
Dałeś się wciągnąć w tą zabawę i ubrano cie po 7
> lub 8 ,nic dziwnego wystarczy cię poczytać. Należysz do
> tych co widzisz obroty nagłe i wskakują .
Jak masz aby
> trochę mózgu w co wątpię to wiesz że słowa ,maile i
> obiecanki prezesa są mało istotne i nic nie
> znaczące,popytaj tych co są tu od pół roku,oni dobrze
> wiedzą co miało być a czego nie było.
Dopóki nie padnie
> oficjalne info wszelkie nagonki i podbicia to spekulacja
> żeby wyrwac grosz między czasie. Zwracałem uwagę nie raz na
> tych naganiaczy.
A kiedy to info padnie tego nikt nie wie.
>
Dla mnie liczy się EBI a nie mailowanie i jaranie się
> pustymi informacjami.
Będzie info będą wzrosty a to co
> masz teraz to rolowanie takich lepkusi jak ty.
Dnia 2012-03-16 o godz. 11:18 ~jah... napisał(a):
> oj tam, oj tam...
potrzeba 3 x 5.052.370 akcji po 0,055
> zl...
tylko....
a potem....
i tym kierunku trwa jazda,
> hehe....
wiosna...
Siedzą takie oszołomy i wykrzykuję głupoty robiąc z siebie debili.
Wielcy dobieracze umoczeni po same uszy.
Bajkopisarze mailowi ale muszą się jakoś pocieszać.
Dnia 2012-03-16 o godz. 14:50 ~jah... napisał(a):
> Dnia 2012-03-16 o godz. 12:17 ~sadza napisał(a):
>
> Rzniesz cwaniaka a nie bierzesz po 6 leszczu.
Sadzo...
po
> co....
mało jest....
po 0,05 dają...
mamy czas...
nie
> chodzi o żwirek...
Guzik wiesz ,mówiłem że zniknie jak będzie więcej,słuchaj Amigo a po 5 sobie czekaj w nieskończoność lepkusiu .