Brzoska to jednak Gość, firma pod jego sterami rozkwita, nie boi się śmiałych decyzji biznesowych a rozmach z jakim je wykonuję zadziwia. Wydawać by się mogło że szaleniec w pozytywnym tego słowa znaczeniu jak określił go jeden z zarządzających porywa się z motyką.... a tu zaraz paczkomatami pokryje całą europę a już na wizji ma USA. Strzałem w 10 na pewno będzie też automat pocztowy i znowu Integer będzie jednym z pierwszych a w takim stopniu zaawansowania chyba pierwszym oferującym taką maszynę, powinna szybko podbić świat. Koniec monopolu od 2013 i odcięcie kroplówki państwa dla PP, które musi w końcu nastąpić tak jak brak ovatowania aglomeracji KE powinna tutaj wyeliminować tę nierówność no i wreszcie gdy cena zacznie decydować o wygrywaniu przetargów a nie ..... Integer powinien szybko zwiększać udział w rynku. Wielkim zapytaniem nadal pozostają Inflavo, freem i mobilne płatności, czy uda się firmie ropropagować, by uczynić je rentowne. Mam jeszcze nadzieję że firma nadal za główny cel stawiać sobie bycie jedną z najbardziej innowacyjnych i że zaskoczy nas jeszcze niejednokrotnie. Za wolno idzie tylko opaczkomatowienie Polski nadal ludzie pytają czego jeszcze w ich miastach brakuje paczkomatów. Brakuje chyba także wypromowania na większą skalę dla indywidualnych Power Postu
Myślę,że Prezes Brzoska rozważy zatrudnienie dobrej firmy marketingowej. Na tym etapie jest to bardzo ważne. Nieskromnie pisząc mam kogoś na myśli na Anglię. Nie siebie, choć na tym się znam.