• Pragma Trade - ruch w górę Autor: ~piotr.pp [212.96.231.*]
    Myślę że skup blisko 20 tyś akcji jest dobrym zwiastunem. Poza animatorem ktoś zauważył spółkę. Wg mnie po uruchomieniu lakierko woskarki cena akcji powinna się znaleźć w kanale ceny minimalne 4,9 zł akcja, a nawet 11 złotych z akcję - uwzględnieniem zysków za 2013 rok.
  • Re: Pragma Trade - ruch w górę Autor: ~inwestor [78.133.254.*]
    To prawda coś się zaczyna dziać. Wg mnie powinnien być powrót w tym roku do zysków z 2010 a uruchomienie nowej maszyny powinno dać jeszcze dodatkowe profity.
    Jeśli zyski będą takie same jak w 2010 to cena 4zł to będzie min ale niestety na to trzeba poczekać.
    No chyba że już są świetne wyniki za 2 miesiące tego roku i ktoś już pod to kupuje
  • Re: Pragma Trade - ruch w górę Autor: ~luk [79.110.203.*]
    Wygląda coraz lepiej :) 1,60 zł miejmy nadzieję, to przeszłość :) A przyszłość to powrót do rentowności z 2010 + dodatek za inwestycję. Parę podjazdów było. Parę dni temu nawet 2,70 zł przejściowo wyskoczyło. Spodziewam się tylko możliwego oporu w okolicach 3,20. Może niecierpliwi od debiutu będą chcieli sypać?
    zero popytu , nawet tak na wszelki wypadek
    ciekawe kto dobierał i po co , 20tys tydzien temu i 10tys wczoraj to w końcu trochę grosza
    no ale od razu blokada i wszystko się zatrzymało

gdy jednak ktoś bedzie chciał tu podziałać to 3 pęknie z hukiem
  • Re: Pragma Trade - ruch w górę Autor: ~piotr.pp [212.96.231.*]
    Myślę że nikt nie będzie szalał z zakupami jednego dnia. Ja przynajmniej skupowałem od 2,5 do 1,38 dość systematycznie. Teraz są i tak dobre poziomy do kupna u myślę że do końca marca lub do momentu kiedy nie ruszy produkcja będzie nerwowo. Później już liczę na stabilne zbliżanie się z wyceną spółki do jej wartości.
    Kiedy nastąpi uruchomienie lakierko woskarki i kiedy będą z tego tytułu zyski
    Jak wygląda prognoza na 2012 rok bo 2011 to była porażka - patrząc na prospekt emisyjny gdzie 2008-2010 wszystko pięło się w górę to spadek zysku w 2010 był bardzo bolesny.

Jeśli zarobią 3mln w tym roku to będzie ok i kurs wzrośnie a jesli nie to nadal będzie zabawa animatora raz na tydzień transakcja po 1tys akcji.

Ciekawe jaki wynik za Ikw - powinien być dobry bo ceny folii stabilnie rosły i mam nadzieje nie mieli już zapasów zeszłorocznych
  • Re: Pragma Trade - ruch w górę Autor: ~piotr.pp [212.96.231.*]
    Trzeba się liczyć z tym, że to 2013 rok będzie rokiem sukcesów Invico.
[x]
INVICO 0,00% 0,01 2017-06-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.