• ja sie k... pytam Autor: ~kuzyn [164.126.189.*]
    gdzie sa umowy z tymi odbiorami co to chca brac taki super produkt??? juz chyba czas zaczac sprzedawac prawda?
  • Re: ja sie k... pytam Autor: ~mały [83.10.231.*]
    Jakie umowy na jaki produkt?
  • Re: ja sie k... pytam Autor: ~kuzyn [164.127.128.*]
    no a co produkuje i czym handluje lzmo?? :D
  • Re: ja sie k... pytam Autor: ~mały [83.10.224.*]
    Wkłady kominowe. A ja się pytam jaka umowa?
  • Re: ja sie k... pytam Autor: ~kuzyn [164.126.144.*]
    nie umowa, a umowy. moze by w koncu poinformowali o tej kolejce odbiorcow koczujacych przed lzmo :D oczywiscie zartuje, bo widze, ze bierzesz to powaznie. ja powaznie pytam gdzie sa jakies komunikaty ( widziales takie?) o podpisanych umowach z odbiorcami, przeciez to taki super innowacyjny produkt jest :/
  • Re: ja sie k... pytam Autor: ~handlowiec [83.23.72.*]
    dzis byłem na targach budowlanych, specjalnie pytałem kolesia, który handlował wkąłdami ceramicznym o LZMO, koleś się uśmiechnął pod nosem i stwierdzi tylko:

" to taka mała firemka, oni praktycznie na rynku nie istnieją, my wkłądy bierzemy głównie z Czech, a LZMO coś tam produkuje, ale sprzedaje to "wokół komina" ...."

Jeden wniosek, ta spółeczka to kolejna wydmuszka LST Capital, tak samo jak te ceramiczne kulki do łupków ... ściema!
  • Re: ja sie k... pytam Autor: ~kuzyn [164.127.179.*]
    przychody ze sprzedazy jakies sa, tylko gdzie jest info o umowach , z ktorych te przychody sa?? spolka jest na gpw , wiec jakies obowiazki informacyjne ma (niby). ps. widzieliscie arkusz zlecen?? to jakas kpina , bo jest pusciutko O_o pierwszy raz cos takiego widze
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.174.71.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
LZMO 0,00% 0,03 2018-04-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.