nie umowa, a umowy. moze by w koncu poinformowali o tej kolejce odbiorcow koczujacych przed lzmo :D oczywiscie zartuje, bo widze, ze bierzesz to powaznie. ja powaznie pytam gdzie sa jakies komunikaty ( widziales takie?) o podpisanych umowach z odbiorcami, przeciez to taki super innowacyjny produkt jest :/
dzis byłem na targach budowlanych, specjalnie pytałem kolesia, który handlował wkąłdami ceramicznym o LZMO, koleś się uśmiechnął pod nosem i stwierdzi tylko:
" to taka mała firemka, oni praktycznie na rynku nie istnieją, my wkłądy bierzemy głównie z Czech, a LZMO coś tam produkuje, ale sprzedaje to "wokół komina" ...."
Jeden wniosek, ta spółeczka to kolejna wydmuszka LST Capital, tak samo jak te ceramiczne kulki do łupków ... ściema!
przychody ze sprzedazy jakies sa, tylko gdzie jest info o umowach , z ktorych te przychody sa?? spolka jest na gpw , wiec jakies obowiazki informacyjne ma (niby). ps. widzieliscie arkusz zlecen?? to jakas kpina , bo jest pusciutko O_o pierwszy raz cos takiego widze