• Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~Br [62.233.161.*]
    http://www.biznesradar.pl/notowania/PRO#1d_lin_lin
    Obecnie popyt buduje się na 14gr. Czasem kroś skubnie 15gr. Wyglada na to że będzie mocne up.
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~rom [79.184.246.*]
    dlaczego nie biorą po 0,15!!!!!
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~morda [78.131.245.*]
    Dnia 2012-02-28 o godz. 13:14 ~rom napisał(a):
    > dlaczego nie biorą po 0,15!!!!!
    Nie biorą po 0.15 bo wywalają po 0.14.
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~6767 [83.7.33.*]
    bo będzie up dół
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~pppp [87.204.252.*]
    Bo ci co nie mają akcji się przyglądają
    a szczerze mówiąc ja też jak miał bym zebrać jak najwięcej towaru z rynku to wolał bym
    płacić po 14 a nie po 15 .
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~hhh [178.180.222.*]
    TAK było na0,09 /0.10 itd.

ZASADA JEST TAKA sama stawiasz na sprzedaży i na kupnie a rynek nie bierze i nie przeszkadza.

Miesiąc temu wszyscy chcieli kupić po 0,08 dziś po 0,14 a jutro po 0,30zł może będzie trudno kupić

Czym wyżej tym więcej będzie chętnych na zakupy ONI O TYM WIEDZĄ i dlatego tak grali.

KTOŚ OSTATNIE ruchy nazywa podbitkami pod wywalanie a ja wiem ze to podbieranie LESZCZA pod górkę

OJ TE RUCHU DO GÓRY BĘDĄ CORAZ WIEKSZE

Wtajemiczeni nic nie wyjaśniają tylko mąca wodę i LESZCZE WYŁAPUJĄ
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~BR [77.254.194.*]
    Moim zdaniem Komi właśnie jest gwarancją, że Króliki nie będą już sypać. A jeżeli nie będą przeszkadzać to kurs podniesie się na właściwe poziomy.
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    widzę że zmieniłeś i kupiłeś po 14 lub 15,

trzeba było brać jak mówiłem i wywalać jak mówiłem :)

a co do KOMI to nie mam pojęcia jaka to niby gwarancja, daj spokój
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~BR [178.37.114.*]
    20 gr się należy.
    czy to ten wskaźnik gdybanie czy jakiś inny? :-)

każdy ma swoje wskaźniki tak jak swoją prawdę
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Ciągle czekasz na 13 ??? :)
    13? to było "dawno" , zresztą to dostałem po 13 i poszło po 14

teraz czekam na 12 chociaż Chłop mnie łaskocze i podszczypuje, mówi : zejdź niżej, będzie niżej hehe
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Chłop to lubi "podszczypać" :)))) Pewnie ma zresztą rację z tym że będzie niżej. Tylko pytanie zasadnicze jest czy stanie się to gwałtownie ? Czy też powoli będzie chodzić po szczebelkach to w górę to w dół. Jeśli ten drugi wariant to spoko można fikać koziołki. Jeśli pierwszy to brrrr. No i prawda jest też taka że zarobek dają przepływy a nie tylko ustawianie się nisko. Ja wyszedłem i teraz mam traumę żeby wejść na każdym poziomie, bo długoterminowe prognozy mnie przerażają. Wiesz ? Syndrom "Chłopa" ;))
    najgorzej jak "musisz" wejść, widzisz ja nic nie muszę tylko mogę, mam święty spokój, spokojnie czekam na moją cene, Pronox te nie jedyna spółka na giełdzie, raz tu raz tam byle do przodu, najgorzej to kisić kapitał i czekać na mannę z nieba :) ..na to był czas przy 10 groszach, warto było troszke siedzieć ale uważam że w tym momencie to najlepiej zwyczajnie się tu bawić, oczywiście biorąc pod uwagę że masz granat w ręce haha.....
    zarządzanie ryzykiem to dla mnie w tym momencie podstawa wszystkiego, traci się znacznie łatwiej niż zarabia niby każdy to wie ale wielu olewa;-)
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~r..t [178.190.168.*]
    Cały czas aktualne szczególnie na tygodniowym !! :):)
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~szakal [94.231.48.*]
    dawno tak nie było nie tylko tygodnowe ale i dzenne i godzinowe o co tutaj jest gra...?
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~regie [93.89.196.*]
    teraz bez korka odciecie od papiera infa ida 0,25 do 16 marca
    to kiedy wam wypłacą dywidendę skoro tak bardzo liczycie na wzrosty? jakiś powód musi chyba być...dlaczego brać pronoxa który już nie wie czym ma handlować majtkami, cygarami, komputerami, teraz chcą wywozić ruskie drewno ....a ważniejsza rzecz kto od was kupi te cenne akcje po 20 groszy, 30 groszy ? jak wierzyciele będą wreszcie głodni gotówki na którą czekają tak długo i będą karmić rynek do syta ?

ktoś odpowie normalnie czy nie?
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~szakal [94.231.48.*]
    chyba za mało czasu spedziłes na giełdzie jak szukasz dywidenty kup sobie TPSA tam czy hossa czy bessa koło 17 zawsze i bedziesz miał troche drobnych z dywidendy a takie spólki jak Pronox zostaw innym a nie dzieciom ktore uciekaja przy pierwszej korekci i fotrum cichnie ...
    tutaj jest gra o cos innego ani ja ani ty o tym nie wiesz ale z czasem sie dowiemy tylko bedziesz czekał na 12 cena bedzie troszke wyzsza....
    nie wiesz co to sarkazm? ( odnośnie dywidendy )

korekta? właśnie o to podstawowe pytanie

za niedługo się okaże czy to nie była czasem korekta z 9 g na 18 a w zasadzie 17....narazie wszystko jest pod KRESKĄ !!!! jeśli kojarzycie o czym piszę :-))))))) a nie biorę pod uwagę tych wszystkich emisji byłych i potencjalnych które dodatkowo z niekształcają "wykres"

to kiedy wam wypłacą dywidendę skoro tak bardzo liczycie na wzrosty? jakiś powód musi chyba być...dlaczego brać pronoxa który już nie wie czym ma handlować majtkami, cygarami, komputerami, teraz chcą wywozić ruskie drewno ....a ważniejsza rzecz kto od was kupi te cenne akcje po 20 groszy, 30 groszy ? jak wierzyciele będą wreszcie głodni gotówki na którą czekają tak długo i będą karmić rynek do syta ?

ktoś odpowie normalnie czy nie?

no wlasnie ze spekulacji akcjami czego tu nie rozumiesz?
    dlaczego monari przetrwalo,bo uroslo 1000%
    uklad jest bardzo prosty i wszystkim zalezy na wysokim kursie,zeby odzyskac pieniadze,zarobic,przetrwac , zlodziej don zarobil oprocz krwawicy drobnych na spekulacji,dodrukach,splitach jego gowna nic nie robia czemu pronox ma nie wyjsc z problemow w ten sam sposob
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~pppp [46.205.74.*]
    A czy małego prosiaczka jak zaczniesz karmic to urosnie 10 razy większy ???
    A czy małego prosiaczka jak zaczniesz karmic to urosnie 10 razy większy ???
    lekko!!!
    mały prosiaczek?

kwestia perspektywy czyli ilości emisji !
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~BR [178.37.95.*]
    Szykuje się niezła jazda do góry. Wystarczy mały impuls i 20 gr pęknie jak mydlana bańka. Zaniżanie kursy jest obecnie nikomu nie na rękę. Króliki nie wywalają już od dwóch miesięcy i w najblizszym czasie nie będą tego robić bo nie maja w tym interesu. Wskaźniki są cały czas na mocnym kupuj będzie tylko lepiej.
    jak tam wskaźniki, nie zrobiły cho siup lewo prawo , pewnie zwariowały :)
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~BR [77.254.139.*]
    Trwa akumulacja papieru na 15gr. Dziś się przemieliło już prawie 2,5mln akcji nie wspomnę o dniach wcześniejszych.
    Toniemy pod własnym ciężarem
    Autor: ~BR [178.37.105.*], 2012-02-22 12:47
    "Niestety gruby dziś puścił resztę akcji. A teraz sami się zatapiamy. "
    -------------------------------------

a to twoje słowa z przed około tygodnia, hehe :-)

a patrz na FON, coś zaczynają szarpać
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~BR [77.254.139.*]
    Tydzień temu spadło z 16 na 13gr. A teraz czekamy na 20gr.
    każdy czeka na to co uważa za prawdopodobne :)
  • Re: Wsakźnik mocne kupuj Autor: ~kkk [46.169.153.*]
    Jakby im zalezalo to mogliby bez zadnych widelek lyknac eraz 10mln akcji bez problemu :) a jezeli tego nie robia to znaczy ze nie jestesmy az tak blisko mety ...ale dzien sie jeszcze.nie skonczyl:) ...na moje bedziemy trzymani do nwza hedrsona czyli 13marzec moze sie wedy czegos.dowiemy.
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.