Co to jest 1 zł, dwa dni szybszych ruchów i mamy 1 zł.
Tutaj jak zacznie rosnąć to min. 1,5 bez większej korekty powinno być, a jak będzie to się oczywiście okaże, ale 1 zł to nie jest żadna cena.
Może się mylę ale z tego co widzę to raczej przez 0,80 w dół nie przebiją. Było 35k na kupnie na 0,80 to sypnęli 20k papieru i 30 min później znowu jest co najmniej 26k (część może być ukryta) na kupnie. A nikt więcej nie wali. Więc to jest wyrzucony papier którego chyba nie da się odkupić niżej czyli bez straty. A na sprzedaży coraz bardzie pusto z każdym dniem. Zobaczymy co będzie jak popyt zdejmnie 0,81 i 0,82. Czy wywalą znowu żeby zatrzymać.
No sam jestem ciekaw. Niestety dla nas wystarczy co jakiś czas rzucić parę kilo po 0,80 i reszta będzie spokojnie czekać jak pies na miskę na 0,80 nawet pół dnia z przeświadczeniem że wcześniej czy później ktoś im w miskę da tak jak dawał poprzednikom hehehe.
ja bym optował za tym ze gruby jest po lewej stronie .... bo co za róznica czy brać po 0,81 czy czekać na 0,80 ...miliony tego sie nie bierze ...
a gośc poprzewala z lewej na prawo jeszcze ...ze niby tyyylu chetnych do oddania i nikomu sie bedzie sie spieszyło do ciągnięcia z prawej
Co do zleceń ukrytych.... Realizacja następuje w kolejności wpływu zleceń. Jeśli ustawisz 100000 sztuk z czego 10000 na jawnym to dalsze zlecenia stoją w kolejce ale pierwszeństwo mają ujawnione zlecenia.
Było 100k a na jawnym dał 10k ty położyłeś 17 tyś więc realizacja jest 10 k i Twoje 17 i dopiero wyskakuje 10k z ukrytego. Jeśli w międzyczasie ktoś połozy następne zlecenie 2k to ukryte jest realizowane na końcu.
Nie wiem czy wyjasniłem.
No i mamy 19k wystawione po 0,81. Czyli na spadek poniżej 0,80 nie gramy ale skurw... będą starali się wzrosty trzymać za mordę.
A żeby im kur... zjedli w 5 min tak jak wczoraj dwa razy po 25k papieru.
Mamy 64k po lewej na 0,80 przy dziennym wolumenie 69k hehe, masa chętnych ustawia się żeby im w miskę dać ;) ale na 0,80 sypania raczej już nie będzie bo za szybko zjadają.
Ale nie zaszkodziłoby jakby komuś nerwy puściły i zamiast czekać pociągnął ładnych parę kilo pkc-em z prawej.
Ja tam jestem zapakowany. Ale jakbym stał w kolejce do kupna to patrząc na wczorajszą i dzisiejszą sesję już uznałbym że szans kupić po 0,80 praktycznie nie ma a i po 0,81 będzie ciężko.
Dnia 2012-02-28 o godz. 15:53 ~Mega leszcz napisał(a):
> Masz racje - pusto , jak bys wrzucił kamień do wyschniętej
> studni. Gdzie ten akcjonariat sie podzial ? Na grzybach...
> chyba ...
chłopaki, prawda jest taka e tylko wy zostaliście ze swoimi złudzeniami, reszta dawno opuściła tonący okręt, albo trzyma i nic nie gada licząc na cud...
Nie pierd..., widziałeś jakie wolumeny były od 0,82 w górę od rana? 10-13k na każdym stopniu przez kilka groszy. Teraz raptem dołożone po 40-50k papieru na każdym stopniu. Skąd się wzięło? Raptem tylu chce wywalać? Gówno prawda, nikt z drobych nie sypie już papieru na tych poziomach a skupować zaczynają powolutku, czasami coraz odważniej więc coraz większe straszaki wystawiają i tyle.