• No jak milo Autor: ~kubiszonek [158.66.1.*]
    na to liczylem:)
    mozna zaczac dobierac tak jak pisalem wczesniej jak spadnie do 0,6 mozna pakowac nowy woreczk akcji:)
    alez perelka jest dolowana !!!! warto bylo poczekac na ten moment:)
    niech jeszcze troszke wiecej akcji na S na tym poziomie wystawiaja:)
  • Re: No jak milo Autor: ~Jaś [46.186.79.*]
    No badziew na razie
    Z druguej strony cena dla benefita pewnie przestraszyła drobnych...poziomy juz prawie odpowiednie na zbieranie.
  • Re: No jak milo Autor: ~kubiszonek [158.66.1.*]
    bardzo odpowiednie!!!!!
    taniej niz bral invest wiec cena ponizej 0,65 to jak prezent powiedzmy na wielkanoc:)
    ja mam srednia 0,63 wiec jak zajedzie na te poziomy to se bede ladowal kolejny woreczek:)
    juz niewiele brakuje tylko zeby jeszcze chcieli ak wieksza ilosc tego na tych poziomach puszczac:)
    ooo i spuszczaja jednak po 0,63 to sobie zaczynam dobierac:)
  • Re: No jak milo Autor: ~Jas [46.186.79.*]
    Zakładam że umowe podpsza...ciekawe co wniej bedzie.
    umowa bedzie raczej na pewno klepnieta bo robia pod to NWZA wiec tutaj raczej po nim bedzie pewnosc ze emisja bedzie kierowana do benefita.
    Po innych umowach ktore benefit podpisywal z innymi firmami ktore przejmowal jest duze prawdopodobienstwo ze bedzie mowa o o korzystnym finansowaniu projektow moze w innych miastach niz poznan przedsmak tego mielismy juz w umowie pozyczki jaka dali faryce.
    Pozdrawiam
    Poza tym chybaktos przewala sobie akcje miedzy soba i sztucznie zaniza kurs.
    Jak sie ustawilem na 0,63 to jakos nikt nie chce sypnac:)
    To dobry znak:)
    W koncu fabryka ma niezły know how...tylko powielac jej centa sportu.
    Popacz na psw..może cos sie zacznie....
    hehehe psw nie tykam od czasu jak zrobili dodruk akcji dla lewego fundu z cypru!!!!!!
    te scierwa krawczyki zalazly mi niezle za skore dwa lata temu od tego czasu nie istnieja dla mnie na gieldzie, jesli chcesz tam wejsc dobrze sie zastanow i bardzo uwazaj bo tam dymaja jak malo kto.
    Ale emisje chca upchnac...atonhta tez kos ładnie przed chwila zebrał.Dałbym Ci gg ale zaraz nie bede mial spokoju.
    nie uzywam gg tutaj tak sobie pisze od czasu do czasu
    ale dziekuje milo bylo poznac
    Ja mam na gg 3-4 sprawdzone osoby i mamy zamkniety czat bez naganiania.
    Z dużych zwróc uwage na PBG
    hmmm moze sobie gg zaloze :) dam znac jak juz bede szczesliwym uzytkownikiem:)
    narazie i tak na najwiekszy zwrot w ciagu miesiaca gora dwoch bedzie tutaj na fabryce i wszystko na to wskazuje co prawda z konsoli wyszlismy troszke dolem no ale zobaczymy jak sie zakonczy dzisiajsza sesja.....ale mysle ze to co tutaj sie wlasnie dzieje przemawia z tym ze tutaj niedlugo juz bedzie niezly odpal i to duzo wiekszy niz ten pazdziernikowy.
    pozdrawiam
    Nie ukrywam że mam troche tego ale niestety na wyzszych poziomach.
    no ja tutaj zbieram akcje juz prawie rok wiec ze srednia nie narzekam. najwiecej mi wpadlo na dolku z czego bylem bardzo zadowolony teraz jak sa takie okazje jak teraz wykorzystuje do zwiekszenia zaangazowania.
    A tak poza tym to zwroc uwage na rajdy ladny wykresik sie uksztaltowal co prawda trzeba poczekac jak zakonczy sie dzisiejsza sesja ale moze idzie wybicie z bazy a przy tym ff zasieg moze byc znaczny.
    pozdro
    Bardzo rozsądnie..ja za bardza w goracej wodzie czasami jestem kapany :).
    PBG naprawde wyglada ciekawie na pewno sie blizej przyjze tej spolce i przeanalizuje ale wyglada zachecajaco:) dzieki
    Delikatnie pojawia sie popyt.
  • Re: No jak milo Autor: ~kubiszonek [31.60.67.*]
    Witam co tam Jasiu slychac?
    ktos postawil sprzedaz ukryta na poziomie 0,8 wiec to jest chyba jak narazie granica wzrostow ktos bardzo mocno pilnuje kursu na tej perelce.
    Wszedles w rajdy? wykresik bardzo ladny tak na spokojnie sobie rosnie mysle ze obroty pojawia sie pomiedzy 2,5 a 3 i sie zacznie dopiero dziac na rajdach tez ktos ladnie pilnuje kursu zeby ladnie wykres wygladal.
    pozdrawiam
  • Re: No jak milo Autor: ~Jaś [195.182.207.*]
    Słyszełem jesienia że rajdy ktos zbiera,ale nigdy nie wiesz czy ktos nie chciał ciebie ubrac czy tez mowił prawde.Teraz juz nie kupuje.
  • Re: No jak milo Autor: ~Jaś [46.186.82.*]
    znowu ktos dosypał do piece...ale za to Taxusfund ok
  • Re: No jak milo Autor: ~Mefisto [145.237.118.*]
    Zaniżanie przed odpałem :). Już to było tu przerabiane ciekawe tylko czy będą chcieli zbić do 5x czy też nie. Poświęcili 30k z mizernym skutkiem
  • Re: No jak milo Autor: ~kubiszonek [46.134.140.*]
    no to jutro wazny dzien na fabryce czyli NWZA!!!! uchwala to co maja uchwalic i juz w piatek lub sobote wszystko bedzie jasne!!!!! zapowiada sie ciekawy przyszly tydzien!!!!! kurs znow jest uwalony wiec warto znowu zaczac dobierac do worka:)
    milo jest lapac takie okazje:)
  • Re: No jak milo Autor: ~Mefisto [79.186.226.*]
    Ale popyt się dzisiaj pojawił na koniec sesji, może było jakieś info z NWZA zaczęło się o 15. No ciekawie to wszystko wygląda, ale na większe ruchy pewno musimy czekać do kwietnia-maja.
    No ale czasy nastaly!!!! tego sie nie spodziewalem ze bede mial moziwosc az po tak malej cenie rozpoczac dobieranie nowego koszyczka :) ciekawe kto tak doluje ??? wlasciwie to malo mnie to interesuje bo dzieki temu mozna naprawde tanio dobrac papierka:) juz 100 k mam a dzisiaj rozpoczalem dobierac do nastepnego koszyka:) oj bedzie sie tutaj dzialo:)
[x]
FABRFORMY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.