na to liczylem:)
mozna zaczac dobierac tak jak pisalem wczesniej jak spadnie do 0,6 mozna pakowac nowy woreczk akcji:)
alez perelka jest dolowana !!!! warto bylo poczekac na ten moment:)
niech jeszcze troszke wiecej akcji na S na tym poziomie wystawiaja:)
ja mam srednia 0,63 wiec jak zajedzie na te poziomy to se bede ladowal kolejny woreczek:)
juz niewiele brakuje tylko zeby jeszcze chcieli ak wieksza ilosc tego na tych poziomach puszczac:)
umowa bedzie raczej na pewno klepnieta bo robia pod to NWZA wiec tutaj raczej po nim bedzie pewnosc ze emisja bedzie kierowana do benefita.
Po innych umowach ktore benefit podpisywal z innymi firmami ktore przejmowal jest duze prawdopodobienstwo ze bedzie mowa o o korzystnym finansowaniu projektow moze w innych miastach niz poznan przedsmak tego mielismy juz w umowie pozyczki jaka dali faryce.
Pozdrawiam
hehehe psw nie tykam od czasu jak zrobili dodruk akcji dla lewego fundu z cypru!!!!!!
te scierwa krawczyki zalazly mi niezle za skore dwa lata temu od tego czasu nie istnieja dla mnie na gieldzie, jesli chcesz tam wejsc dobrze sie zastanow i bardzo uwazaj bo tam dymaja jak malo kto.
hmmm moze sobie gg zaloze :) dam znac jak juz bede szczesliwym uzytkownikiem:)
narazie i tak na najwiekszy zwrot w ciagu miesiaca gora dwoch bedzie tutaj na fabryce i wszystko na to wskazuje co prawda z konsoli wyszlismy troszke dolem no ale zobaczymy jak sie zakonczy dzisiajsza sesja.....ale mysle ze to co tutaj sie wlasnie dzieje przemawia z tym ze tutaj niedlugo juz bedzie niezly odpal i to duzo wiekszy niz ten pazdziernikowy.
pozdrawiam
no ja tutaj zbieram akcje juz prawie rok wiec ze srednia nie narzekam. najwiecej mi wpadlo na dolku z czego bylem bardzo zadowolony teraz jak sa takie okazje jak teraz wykorzystuje do zwiekszenia zaangazowania.
A tak poza tym to zwroc uwage na rajdy ladny wykresik sie uksztaltowal co prawda trzeba poczekac jak zakonczy sie dzisiejsza sesja ale moze idzie wybicie z bazy a przy tym ff zasieg moze byc znaczny.
pozdro
Witam co tam Jasiu slychac?
ktos postawil sprzedaz ukryta na poziomie 0,8 wiec to jest chyba jak narazie granica wzrostow ktos bardzo mocno pilnuje kursu na tej perelce.
Wszedles w rajdy? wykresik bardzo ladny tak na spokojnie sobie rosnie mysle ze obroty pojawia sie pomiedzy 2,5 a 3 i sie zacznie dopiero dziac na rajdach tez ktos ladnie pilnuje kursu zeby ladnie wykres wygladal.
pozdrawiam
no to jutro wazny dzien na fabryce czyli NWZA!!!! uchwala to co maja uchwalic i juz w piatek lub sobote wszystko bedzie jasne!!!!! zapowiada sie ciekawy przyszly tydzien!!!!! kurs znow jest uwalony wiec warto znowu zaczac dobierac do worka:)
milo jest lapac takie okazje:)
Ale popyt się dzisiaj pojawił na koniec sesji, może było jakieś info z NWZA zaczęło się o 15. No ciekawie to wszystko wygląda, ale na większe ruchy pewno musimy czekać do kwietnia-maja.
No ale czasy nastaly!!!! tego sie nie spodziewalem ze bede mial moziwosc az po tak malej cenie rozpoczac dobieranie nowego koszyczka :) ciekawe kto tak doluje ??? wlasciwie to malo mnie to interesuje bo dzieki temu mozna naprawde tanio dobrac papierka:) juz 100 k mam a dzisiaj rozpoczalem dobierac do nastepnego koszyka:) oj bedzie sie tutaj dzialo:)