• Freefloat Autor: civerss [78.88.248.*]
    Freefloat tutaj to 37,7 % a obroty jak Polaqua, gdzie liczba akcji w wolnym obrocie to zaledwie 2%.... Większość akcjonariuszy chyba zakopała swoje akcje głęboko pod ziemią, bo arkusz zleceń na sprzedaży jest niemal pusty! Zarząd mógłby sypnąć dobrą informacją nt. wyników bądz nowych kontraktów i sky is the limit ;] Ja osobiscie trzymam mały pakiecik, dzisiaj korci mnie żeby sprzedać przy spadających rynku i liczyć że odkupi się taniej, chociaż patrząc na obrót lepiej nie ryzykować takich manewrów.
    Pozdrawiam akcjonariuszy;] bo cierpliwości to Wam napewno nie brakuje.
  • Re: Freefloat Autor: ~WAL [91.94.159.*]
    MYŚLĘ ŻE JUTRO TO CZAS BRAĆ KOREKTA ZABRAŁA 10% ryzyko powoli spada a trend jest rosnący
  • Re: Freefloat Autor: ~AN [31.62.27.*]
    WAŻNE WSPARCIE NA 7,60 JEŻELI SIE OBRONI TO SKOŃCZYMY FALE KOREKCYJNĄ NR 4 I ZACZNIEMY WZROSTOWĄ FALĘ NR 5 DO PZIOMU 9,50-10 ,OO PLN
  • TESGAS Autor: ~TOMI [91.150.149.*]
    TO JUŻ JEST NAPRAWDĘ ŚCIERWO , NIE MA SZANS NA ZAROBEK...TAKA SOBIE DOBRA RADA...?!
  • Re: Freefloat Autor: ~kris b [83.21.202.*]
    dzisiaj na bankier.pl.ukazal sie art.-czy tesgas zarobi na lupkach.dwoch anali zachwala ta zdolowana perelke.jest w tym duzo racjii.tesgas jest notowany ponizej cwk.ma ladne zyski nie jest zadluzony rating aaa.ponad 30 mln gotowki na kontach i obiecujaca branza-a inwestorzy zapomnieli o tej wielkopolskiej perelce.zarzadzajacy aviva i bph wierza w spolke ale nie wyciagaja kursu ktory spadl 60 pr.bph tfi ma ponad 7 pr.akcjii i reprezentuje m.in.norweski fundusz panstwowy z poteznymi srodkami.nie ukrywam ze od kilku dni mam akcje-dlugo zbieralem sie do tesgasu-ale takich cen sie nie spodziewalem/pozdro
  • Re: Freefloat Autor: optymista82 [193.93.91.*]
    Witam kris b ,
    znowu sie spotykamy ( ENI)
    Tesgas pokazal wyniki - widac mocne zatory w regulowaniu platnosci

zysk stabilny , list prezesa niezbyt optymistyczny

czy ktos sie orientuje jaka spolke chca przejac( chodzi mi o jakich przychodach)

Pozdrawiam
[x]
TESGAS -0,77% 2,58 2025-11-14 14:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.