Dnia 2012-02-25 o godz. 20:21 ~ojojoj napisał(a):
> a ja w bloku z płyty dalej będe z mamą mieszkał i w groszku
> na czynsz zarabiał !!!
No to słabiutko, tylko po co się do tego przyznawać? Chcesz by cię wyśmiano,czy współczucia szukasz...?
Poza tym co to ma do Adumy? Post BEZ SENSU, no ale jeśli nic mądrzejszego nie przyszlo do głowy,to cóż poradzić...
Dnia 2012-02-25 o godz. 20:51 ~ojojoj napisał(a):
> przepraszam jestem nieuleczalnie chory !!!
Nie wiem,nie wnikam,myślę,że raczej nie.Mamy wspólnych wrogów na i3D,więc my się nie musimy wymieniać dziwnymi postami,ok?
Wiemy co się dzieje z podłogami Adumy,wiemy co się dzieje z podłogami i3D Network i to wystarczy.
Dnia 2012-02-27 o godz. 12:31 ~adu3d napisał(a):
> Może uświadomicie innych co dzieje się z podłogami Adumy, a
> co z podłogami i3d?
Ok,nie ma sprawy,choć o tyle trochę mnie dziwi pytanie,że przecież najważniejsze informacj masz w linku na pocz.wątku. Po prostu i3D wyrzuciło Adumę z hukiem z Multikina, podłogi i3D mają być zainstalowane do konca lutego tam,gdzie do tej pory była Aduma,co więcej Aduma przez 1,5 roku zainstalowała 10podłóg,a i3D już teraz instaluje 25 podłóg.
Jeśli dziwisz się,że Multikino wybrało akurat i3D,to od razu powiem,że podłogi Adumy są po prostu do tyłu technologicznie w porównaniu z i3D,a dokładniej - Aduma stosowała podczerwień,a i3D-jako bodająze pierwsza firma na świecie (a już z całą pewnością w Polsce) zastosowała laser,co czyni bez porównania większą precyzję.
Jak zerkniesz na poniższy link z akcji inwestor,to zobaczysz fachowe wytłumaczenie dyrektora od technologii i3D w czym i3D ma zdecydowaną przewagę technologiczną w porównaniu z innymi dostawcami podłóg interaktywnych...
Zresztą w tym roku ma być oferta pierwotna i3D Network,więc możesz sobie inwestować albo w samo i3D,albo bezpośrednio w podłogi,czyli i3D Network...
Dnia 2012-02-27 o godz. 13:14 ~Multi napisał(a):.
Jak zerkniesz na
> poniższy link z akcji inwestor,to zobaczysz fachowe
> wytłumaczenie dyrektora od technologii i3D w czym i3D ma
> zdecydowaną przewagę technologiczną w porównaniu z innymi
> dostawcami podłóg interaktywnych...
oto link:
http://pulsinwestora.pb.pl/ai?company=PLI3D0000011
...
Dnia 2012-04-23 o godz. 11:55 ~reksio napisał(a):
> A może ktoś powie, gdzie są te fenomenalne podłogi i3d??
> Wygląda na niezłą wtopę spółki
No jak to gdzie, w multikinie,masz jakieś oroblemy z czytanie,czy jak...???
p.s.Wtopę spółki...? Póki co to ty zaliczyłes wtopę, a dokładniej na Adumie...:)))
gratuluję samozaparcia, ale wystarczy popatrzeć na podłogę i3d- słabizna. Myślę, że inwestorzy mogą się nieźle przejechać na tej nietrafionej inwestycji.
Dnia 2012-05-06 o godz. 23:00 ~lord napisał(a):
> gratuluję samozaparcia, ale wystarczy popatrzeć na podłogę
> i3d- słabizna. Myślę, że inwestorzy mogą się nieźle
> przejechać na tej nietrafionej inwestycji.
Gościu, możesz na siłę przekonywać,że trabant (tj.Aduma) jest lepszy od Mercedesa, tylko,że robisz z siebie pośmiewisko, albo zwykłego przygłupa...
Gdyby Aduma miała laser (jak i3D),a nie podczerwień, to może nie wywaliliby jej na zbity pysk z Multikina,więc technologicznie względem i3D to jest akurat przepaść,więc synku nie kompromituj się więcej i nie rób z siebie pisowskiego przygłupa...
widzę, że robi się niezła dyskusja pomiędzy PRowcami poszczególnych firm. Swoją drogą powinno być to zabronione. Znam się trochę na technologii i widziałem zarówno podłogi montowane przez i3d, jak i przez Adumę. Rzeczywiście podłogi i3d robią wrażenie, ale tylko jak popatrzyć na gabaryty samego urządzenia. Laserowy czujnik jest niczym innym, jak tylko kinetyczną kamerą Asus, więc proszę o precyzję, a nie szczątkowe hasła, bo wbrew pozorom technologia kinetyczna nie jest idealna w zastosowaniu, jakie możemy oglądać w kinach. Podłoga i3d słabo działa na bokach, grywalność niektórych gier jest słaba albo żadna. W tym pojedynku zdecydowanie wybieram działanie podłogi Aduma, którą testowałem w Arkadii. Wszystkich chętnych zachęcam do zrobienia podobnego testu. Jest to anonimowe forum, ale warto zachować jakiekolwiek zasady- mówię tu do pr zarówno jednej, jak i drugiej strony
byłem ostatnio w Multikinie z dzieckiem i stwierdzam, że maluch miał całkiem niezłą zabawę, mimo że jak dla mnie produkt jest mocno niedopracowany. Po bokach system nie reaguje na ruch, a grywalność aplikacji jest bliska zeru. Ale chyba nie jestem odbiorcą takiej reklamy.
Chyba jesteś niepoważny, można co prawda upierać się,że mercedes jest kiepski,a taki trabant to eksta wóz,tylko,że inni popukają się w głowę...
Nie na polskim rynku nowocześniejszych podłóg niż ma i3D,więc można sobie narzekać,ale NIKT lepszego sprzętu i oprogramowania nie posiada...
No można,ale po co...?! Za granicą też są podłogi na podczerwień,dlatego są ściągane również do Polski,ale to jest akurat technologia przestarzała.Najnowocześniejsze są właśnie na laser,a taki sprzęt ma własnie i3D od Sharpa,laser jest bez porownania bardziej czuły na ruch,niż podczerwień,tu nie ma ŻADNYCH wątpliwości.Więc jeśli nawet to powoduje u Ciebie negatywną ocenę,to póki co nic lepszego nie ma...
Choć oceny trochę nie rozumiem,szybkość reakcji jest natychmiastowa,ja też widziałem ich podłogę,np. w Wola-Parku , więc nie wiem,czy nie przesadzasz...