Kasia Gawlik jest prezesem Makro Auto, tam sobie poszukaj informacji o Makro Holding. Ciężko mi uwierzyć, że sprzedawca aut może coś zrobić w branży medycznej, ale powodzenia życzę.
Dla mnie wazne by p. Gawlik miała pełną torbę kasy, przecież ona nie będzie kobietom silikonu wstawiać. Skoro tamtą firme rozwinęła do takiej kasy, że mogła sobie pozwolić na przejęcie innej to chyba jest dobrym managerem. A co mnie obchodzi kim jest z zowu lub jaki profil ma jej wiodąca firma?
@trawnik jakbys nie wierzył, to bys nie tracił swojego cennego czasu na pisanie postów na forum spółki, którą nie jesteś zainteresowany. Dajmy wszystkim równe szanse Panowie!
p.s.
ups zachwiałem parytety ... i nasze drogie Panie! :-)
na pewno zajmuje się naciąganiem i oszukiwaniem ludzi razem z piotrem kosińskim. wypuścili na rynek obligacje które powinni wykupić z dniem 12.12.2013r i oczywiście tego nie robią. Nie odbierają telefonów tylko dają lakoniczne odpowiedzi sms a pieniędzy jak nie było tak nie ma.
zajmuje się robieniem ludziom wody z mózgu i naciaganie ich , by wyciągnąć pieniądze, rozkręcić biznes , jak się uda a pieniędzy najlepiej nie oddać . To oszuści i odradzam powierzanie im jakichkolwiek pieniędzy.
Proszę podać telefon do Katarzyny Gawlik i Piotra Kosińskiego, na stronie Makro Holding S.A. nie ma do nich żadnego kontaktu, a na maile nie odpowiadają.
chcę odzyskać powierzone im pieniądze!!!!!!!!!!
daremne są poszukiwania ich telefonów, oni i tak ich nie odbierają. Prowadzili interes tylko i wyłącznie po to, by nabrać jak największą liczbę ludzi , skasować od nich pieniądze i się upłynnić. Tylko pozew zbiorowy pokrzywdzonych i pikiety pod ich domami, może jeszcze coś zdziałać. Oni boją się rozgłosu, by ich interesy w innych firmach nie upadły. Pokrzywdzeni, zjednoczmy się razem i działajmy, może jeszcze uratujemy swoje oszczędności życia!!!
Dnia 2014-11-11 o godz. 18:45 ~oszukana napisał(a): > daremne są poszukiwania ich telefonów, oni i tak ich nie odbierają. > Prowadzili interes tylko i wyłącznie po to, by nabrać jak największą > liczbę ludzi , skasować od nich pieniądze i się upłynnić. Tylko > pozew zbiorowy pokrzywdzonych i pikiety pod ich domami, może jeszcze coś > zdziałać. Oni boją się rozgłosu, by ich interesy w innych firmach nie > upadły. > Pokrzywdzeni, zjednoczmy się razem i działajmy, może jeszcze uratujemy > swoje oszczędności życia!!! chętnych do pozwu zbiorowego proszę o kontakt na maila
oszukaniautomakro@gmail.com
zainwestowane 100.000 zł kwiecien 2011 rok - do dnia dzisiejszego odzyskane 0 zł
a może ktoś wie jakich metod użyć, żeby odzyskać choć część pieniędzy
Mają teraz spółke Drink food Sp.z o. o. w Suchedniowie oraz spółkę Euro food group So. z o. o. Jak ma ktos wygraną srawe z imi to zajmowac udziały w fabryce. Zawsze to cos. Podobno to tez jest zadłużone. Proponuję zadzwonić i zapytać sie w prokuraturze i zgłosić sprawę.
O jej o co wam wszystkim chodzi zazdrościcie,że jakiś koleś jeździ Porsche co za Polska mentalność oby na drugiego nagadać i nogę podłożyć a wiecie skąd to śię bierze?z głupoty i braku pieniędzy.
Dnia 2020-01-13 o godz. 20:22 ~prokurator napisał(a): > proszę wszystkich poszkodowanych do zgłaszania się w prokuraturze
A tak konkretniej w której prokuraturze?? Słyszałem, że nie wiedzieć czemu, prokuratura kryje tego typa. Chyba, że gdzieś w tym kraju jest taka prokuratura (1 sprawiedlliwy prokurator), która poważnie traktuje swoje obowiązki i przestępcom daje szansę na skuteczną czyt. długą resocjalizację, dla dobra ich samych i całego społeczeństwa. Dzielcie się swoimi sukcesami, może zachęcony nimi sam się dołącze, w końcu w kupie siła..