Naganiacze na wzrosty pewnie dzisiaj wszystko co mieli sprzedali po 0,23 i się teraz z was śmieją popijając dobre wino. Jak można się ubrać w takiego śmiecia po 23 grosze, przecież to poleci poniżej 10 groszy w przeciągu paru miesięcy. No ale każdy robi co chce ze swoją kasą, jedni się za nią bawią, inni Im oddają. Hahahah
może i pierdziulnie, ale najpierw muszą ponaprawiać ludziom zablokowane opcje.....kilkakrotnie w mbanku próbowałem złożyć zlecenie zakupu na 18....19....20 groszy.....zawsze było odrzucone , zamknięte. Tylko jak wystawiałem na 23 gronie to realizowało....ciekawe po co to robią.....
sorki, chyba nie doczytałem... to badziewie jest faktycznie na dwóch fixingach .....po przeliczeniu starych i nowych akcji to chyba te 23 gronie to i tak dużo .....wszystko zależy od sprzedawcy marzeń....
Kolejny samozwańczy mentor z mBanku, który nawet nie wie co kupuje... ;))))
Chcesz nam zaimponować i nagonić na wzrosty a nie wiesz że spółka jest na fixach??? :))))
Concept, fajnie się patrzy na topniejące pieniądze na koncie czy poszedłeś po rozum do głowy i sprzedałeś wszystko??
Pozdrawiam, będzie dużo niżej na moje oko.