• na giełdach zieleń... Autor: ~frustrat [193.27.6.*]
    a cersem nawet pies z kulawą nogą się nie interesuje... chyba nadszedł czas rozstania... :(
  • Re: na giełdach zieleń... Autor: ~r2d2 [194.181.130.*]
    no wlasnie lipa totalna - ja tez juz powoli zaczynam sie wkurzac ale narazie nie sprzedaje jeszcze czekam czy słusznie ?? - czas pokaze - spadki sa niewielkie i do tego przy bardzo malych obrotach - to nic groznego raczej - a papier powinien spokojnie zagoscic w okolice 7 zl - tak mi sie przynajmniej wydaje
  • Re: na giełdach zieleń... Autor: ~aragorn_rs [87.204.238.*]
    no niestety stoimy w miejscu, jeszcze obrot niecale 2000 zl....

hmmm.... Pan S. chyba bardziej interesuje sie dzis Barlinkiem.... ktory planuje nowa emisje w kwietniu... dzus spadał juz 10%, obrót 800 tys
    dzis z PB Sołołow ciekawszy jest Barlinek... zreszta planujacy w kwietniu nowa emisje... wiec dzis -10%
  • Re: na giełdach zieleń... Autor: ~frustrat [193.27.6.*]
    Jeśli dobrze zozumuje, w tej sytuacji, to będziemy się tak kisić do maja...
    no zobaczymy.... ja szczerze zastanawiam sie czy nie przeskoczyc... na Barlinek....

oczywiscie jeszcze nie teraz... bo info o emisji 27 kwietnia jest od wczoraj bodajże...

wiec dajmy sie wyszumiec tym co chca go oddac za bezcen :)
  • Re: na giełdach zieleń... Autor: ~frustrat [193.27.6.*]
    równiez rozważam wyjście z cersa... barlinek w niedługim czasie może się okazać ciekawą alternatywą, zapewne będzie na nim podobna sytuacja jak na cersie... czyli czeka nas najpierw szybowanie w dół. godny zastanowienia jest dla mnie cedc. może ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe typy??
[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.