ŚWIĘTA PRAWDA TRZEBA TEMU ZAPOBIEC BO CZEKA NAS TOTALNE BAMKRUCTWO.!!!!!!!!!! JA TEŻ JUŻ WYSŁAŁEM SKARGE. ŚMIALO CZEGO SIĘ BOICIE TCHURZE!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MACIE JAJA!!!!!!! TO NIC NIE KOSZTUJE A MOŻEMY ZYSKAĆ WIELE!!!!!!!!!!! PISZCIE PÓKI NIE JEST ZAPÓZNO!!!!!!!!!!!!!!! BO WTEDY PRETENSJE TYLKO DO SAMYCH SIEBIE!!!!!!!! ZOSTANIE WAM TYLKO SZNUR I DRZEWO!!
Ja też wysłałem skargę i popieram tych którzy to zrobili. KNF jest od tego aby sprawdzić czy mechanizm wg którego nastąpi scalenie akcji nie jest aby działaniem spółki na szkodę akcjonariuszy mniejszościowych. Nie rozumiem natomiast tych którzy piszą "poco", "na co", "to i tak nic nie da" itp.
APELUJE RÓWNIEZ DO TYCH CO JESZCZE NIE NAPISALI SKARGI DO KNF. NIECH TO ZROBIĄ JAK NAJSZYBCIEJ W KOŃCU ROBIA TO DLA SIEBIE. a CI CO NIE WIERZĄ NIECH SPRZEDADZA PO GROSZU I POZBĘDNĄ SIĘ PROBLEMU!!!. MAM NADZIEJE ŻE BEDZIE JAKIS ODZEW ZE STRONY KNF BO JAK NIE TO ZNACZY ŻE TO WSZYSTKO JEST ZE SOBĄ POWIĄZANE KORUPCJĄ!!!!!!!!!! JA TEZ JUŻ WYSŁAŁEM!!!
Składajmy !!!! składajmy !!! skargi do KNF to jest w naszym interesie.Ja też czoraj złozylem!!!!! A podrugie nie będą kupywać tych smieci bo czekaja na wyjsnienie co dalej
WŁAŚNIE MACIE RACJE TO ZŁODZIEJSTWO!!!!!!! FIRMA MA SIĘ DOBRZE SKORO NIE BANKRUTUJE A WARTOŚ AKCJI 1 GR. TO GOŁYM OKIEM WIDAĆ ŻE TO MANIPULACJA!!!!! ZARZĄD CHCE SCALENIA AKCJI MOTYWUJĄC TYM ŻE ; ŻEBY BYLA WIĘKSZA PŁYNNOŚĆ A CO TE WIEPRZE ZROBILI DO TEJ PORY ŻEBY KURS POSZEDŁ DO GORY - NIC WRĘCZ PRZECIWNIE ZBIJAJA GO- NIE TAK JAK INNI WŁASCICELE INNYCH FIRM-ROBILI WSZYSTKO ŻEBY KURS NIE SPADAŁ A TU WRĘCZ ODWROTNIE-OSZUSTWO PRZEZ DUŻE ,,O ,, I BŁAGAM WAS SKŁADAJCIE SKARGI NA TYCH ZŁODZIEI PIEPSZONYCH!!!!!!!!!!- JA DZIĘKUJE ZA TAKA ,,PŁYNNOSC,, GDZIE WARTOŚĆ MOICH AKCJI SPADNIE DO ZERA!!!!.MOGE CZEKAĆ NAWET 5 LAT W OBECNEJ SYTUACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
palanty z zarzadu kupowali po groszu po wiecej czyli od 0.02 do 0.05 kupowako mieso armatnie czyli drobni inwest zarzad chce wywalic swoje akcje i moze by sprzedali po0.01 ale nie ma az tylu chetnych na kupno tego nic nie produjacego smiecia bo wiekszosc akcj po lwewj stronie to sa akcje podstawiaczy sodoma i gomora a co bylo potem to wiecie.Rozwalili spolke lLapy dzi nie ma kto naprawiac taboru potworzyli spolki krzaki w stylu ate burdel totalny