Kurs sie uwala, bo zwyczajnie nie ma chętnych na akcje. Gdyby było branie, to rynek wszystko by wciągnął. Chyba ludzie nie czuję spółki albo o niej nie wiedzą. A sama spółka też nic nie robi, żeby się nagłośnić. Albo nie chce albo nie umie. Raczej nie chce, bo na reklamie to się znaja. Może szykują się pod przejęcie w przyszłości - całą spółkę łatwo sprzedać. Mała płynność, dzisiaj nie da się zbudować większego pakietu, trzeba by kurs wystrzelić w kosmos. Trzeba czekać, w końcu rynek odpowiednio wyceni
Sam nie wiesz co mówisz/piszesz. Ktoś celowo pilnuje kursu, żeby za daleko nie poleciał.
Ja osobiście sądzę, że to ktoś od Prezesa. Prezes nie chce na razie żeby za szybko ruszyło bo coś jest na rzeczy, coś się szykuje i kurs musi być tu gdzie jest.
Według mnie będzie przejęcie, lub coś większego, na razie musimy poczekać na nową umowę z nową siecią sklepów na ekrany.
Obserwuję spółkę i ustawiane i zbywane pakiety, są identyczne. Ktoś kupuje sam od siebie.
Tylko jakoś leszcze mu nie wierzą bo nie widać zwały, na innej spółce po wczorajszym zwaleniu kursu panikarze powinni zrzucać swoje pakiety, a tu nic.
Mówię Wam, coś się święci.
doskonale wiem, co piszę. To, że ktoś pilnuje kursu, jest oczywiste. Ale gdyby było branie, to żadne pilnowanie by nie pomogło. Może pilnować, bo nie ma brania