Dnia 2012-02-23 o godz. 10:39 ~inwestor 57 napisał(a):
> Fajnie by było koniec korekty!!!ale to nie ten czas i cena
> koniec korekty to 0,52 -53 do poniedzialku.
Tadziu... Ty to wiesz... ja to wiem... ale dopuki czarno na białym w Parkiecie nie napiszą to tak jakby nie było :-)
odtrąbione być musi... :-)
jak z każdym wzrostem albo spadkiem... gros czeka na info i kupuje po tym jak się ukaże... a zarabiają nieliczni... :-)
zaczął mnie tylko zastanawiać nie brak popytu... ale brak podaży... wszak podąża jedno za drugim...
popyt się cofnął co jest naturalne... ale dlaczego podaż nie podąża zań?... jak ktoś napisał "zdyscyplinowany akcjonariat" ... to raczej średnie wytłumaczenie... cierpliwość ludzka?... też ma swoje granice... większość akcji w silnych rękach?... hym
Posaż była wczoraj- prawie mln akcji to nie tak mało patrząc na obroty.
Poziom 0,57 o dziwo wytrzymał, a co dla niektórych to np. połowa białej świecy z 16 lutego dla innych poziom wybicia z trójkąta na obrotach, a jak jeszcze dzisiaj się wyrysuje taka śmieszna świeczka jak jest teraz z zamknięciem na 0,58 to z sypaniem może lepiej sie powstrzymać?
pozdr.
oj tam, janku... od razu podaż... 3 zleconka po ok.100k pobudzające S i jedno cuś kole 75k... aktywujące K... a reszta to to co spadło przy okazji... i się te 1025k uzbierało... :-)
za 2 dni nikt nie będzie o tym pamiętał... tylko na wykresie słupek będzie ciut wiekszy... :-)
zależy jakie drzewka i co im dolega... najczęściej grzybki, wirusy... masz do wyboru masę preparatów w zależności od tego czy to śliwy, grusze, jabłonie, wiśnie itp - taki podstawowy to miedzian 50 WP, Syllit...
na robalki też masa... w zależności w czym gustują... i co to za robalki... :-) - Calypso 480, Talstar
Dnia 2012-02-23 o godz. 16:57 ~sadownik 30ha napisał(a):
> zależy jakie drzewka i co im dolega... najczęściej grzybki,
> wirusy... masz do wyboru masę preparatów w zależności od
> tego czy to śliwy, grusze, jabłonie, wiśnie itp - taki
> podstawowy to miedzian 50 WP, Syllit...
na robalki też
> masa... w zależności w czym gustują... i co to za
> robalki... :-) - Calypso 480, Talstar