To co wczoraj zrobiłeś było chamskie, prymitywne i dziecinne.
W wątku @mozzy podszyłeś się pod mój nick i obraziłeś @drugiego i paru jeszcze innych kolegów. Ja z tobą żulu nie będę rozmawiał, jesteś nikim dla mnie. Natomiast mam dobrą informację dla innych, proszę spojrzeć jak temu padalcowi zależy na akcjach, skoro jest aktywny na forum od 7:00 do 24:00, wprowadza chaos, zamieszanie, dziala na psychę co słabszych. Dla mnie to jasny sygnał, że dobrze jednak mieć jest akcje IQM.
@anal wczoraj nie kupiłeś po 1.31 i dziś też nie kupisz, planuję bowiem cię ubiec ...
@drugi - nadal mam IQM w portfelu i nie zamierzam się pozbyć ani jednej akcji,
dlaczego? Wszystko będziesz wiedział do 15 marca!
@anal - poprosiłem administratora forum o zbanowanie twojego numeru ip.
Mam nadzieję, że nie kupisz ani jednej akcji IQM, życzę ci by już dziś nie było ani jednej akcji do 1.4!
Skoro dobra cena to niech kupuje a nie sprzedaje. Moim zdaniem cena obecna to promocja chociaz przeraża 0,75 mogą walić do kości jak mawiają klasycy."
@gordon taką dostałem informację od P.Paluchowskiego:
Pyt:
Jakie były powody emisji akcji za 1/3 ceny IPO?
Czy uważają Państwo że jest w porządku wobec obecnych akcjonariuszy?
Odp:
Jak najbardziej rozumiem pytanie i wnioski , które mogą się nasuwać.
Wycena akcji była oparta na wartości sprzed kilku tygodni. Fakt podpisania umowy nie był dniem w którym była wyceniana transakcja.
W dłużej perspektywie jesteśmy przekonani , że rynek oceni tą transakcję jako punkt zwrotny w rozwoju IQ MEDICA SA.
"....coś się musiało wydarzyć gdyż "osoba wtajemniczona" kolejnego dnia kupiła wszystko do wideł i to właśnie on/ona miał dostęp do informacji. Wszystko dobrze szło do 2,05 aż ktoś nie ja sprzedał ok 6k po tej cenie, wskaźniki były rozgrzane więc zacząłem ładować towar w rynek. Odkupiłem połowę, że średnia 1,25 i czekam na dalsze ruchy...."
Juz tłumaczę co się stało.
Na SW jest jeden koleś, który prowadzi kronikę swoich inwestycji, prowadzi to w sposób bardzo inteligentny a jego skuteczność jest wręcz porażająca, niemalże 90% jego typów ma odpał w ciągu kilku dni. Ten facet ma ponad 200 tys odslon swojego bloga.
Działa to mniej więcej tak:
1. wybiera mocną fundamentalnie spółkę, o malym obrocie.
2. zaczyna skupować
3. informuje na swoim blogu, że już kupił i liczy że nie długo da mu to min. + 500%
4. ludzie czytający bloga, jak stado baranów rusza po te akcje, co rusz sprawiając
że kurs ląduje na widłach.
5. Koleś z SW wie, że potrzebuje dużej płynnyści by wyjść bez szwanku czeka tak dlugo aż się maszyna kupujących rozkręci, a zysk jest zadowalający,
po czym ładuje w rynek ile się da i w jeden dzień opuszcza spółkę.
Zwróćcie uwagę na HORTICO, to jeden z jego ostatnich "złotych strzałów" ...
W przypadku IQM było tak samo, pomogła mu bardzo rekomendacja Kalliwody, zupełnie przypadkowa. Przeglądam i analizuję pod względem obrotów wszystkie jego wcześniejsze typy i na kazdym powtarza się ten sam wzór, tego kolesia nie interesuje długetrmionowe granie, informacje ze spółki, ma to kompletnie gdzieś. Znajduje spółkę, ogłasza to w swojej "TV" i czeka na 200 tys armię, która mu wyniesie spółkę na szczyt.
Witam!
Teraz będę pisał pod tym loginem, bo jakiś typek pisze bezsensy na oil pod gordon.
No to musisz mi wysłać link do tego bloga, jak lubi taką zabawę to trzeba się z nim zabawić.