• Co się dzieje, co robić Autor: ~elwira29 [95.40.141.*]
    Kurs się bronił, a nawet podchodził do 0,17, a na sam koniec 0,14 i jeszcze obrót niezły 1,5 mln..... co jest ktoś wie
  • Re: Co się dzieje, co robić Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    No jasne, Zbycha zapytaj.

On Ci napiszę, że akcje przechodzą w silne ręce, albo że odbierają od leszczy i zaniżają przed odpałem... :)))
  • Re: Co się dzieje, co robić Autor: ~ktos [31.62.150.*]
    uuuuu......jakies nowe kobiety, wedlug mnie AT dawalo syg. sprzedazy ,rowniez do paniki dolaczyl sie wzrost petrola ktury sciaga kase z rynku,wydaje mi sie ze tu bedziemy sie juz uklepywac.
  • Re: Co się dzieje, co robić Autor: ~uczciwy [82.132.139.*]
    Kurs urósł o 100%, z 9 groszy doszedł do 18, a w przedziale 15 -20 groszy był silny opór.
    Info było słabe... wiec korekta...

Oczekuję niższych poziomów.
  • Re: Co się dzieje, co robić Autor: ~K2 [46.112.167.*]
    dziwnie sie zachowujecie, kurs Pronka podskoczył 100% wartości i spokojnie z 60-70% zarobkiem można go było wypychać / TO MAŁO ????? / hehe tylko jest niestety tak jak juz wcześniej pisałem, tutaj jest 80% ubranych bardzo wysoko i każdy zmierza w kierunku odrobienia strat.......ZABAWA w zarobki będzie się dziać dopiero na dużo wyższych poziomach , przy 0,2X z przodu będą skłonni szybciej zaryzykować bo cała reszta posiadaczy poprostu nie ma juz kasy. ):): i zgadzam sie z uczciwym , trzeba uklepać 0,13-0,14 żeby można było liczyć na jakiekolwiek powroty w okolice 0,2X - biorac jednak pod uwage że szeroki napewno skoryguje i to porządnie to nie bedzie to takie proste.
  • Re: Co się dzieje, co robić Autor: ~Piotr [195.136.33.*]
    Spekulant zrobił wykup akcji - chyba było to widać i dlatego akcje urosły. Więc twierdzenie że kurs się bronił jest przesadzone. Bo kurs się zachowywał tak jak kształtował go spekulant a nie rynek a to duża różnica.
  • Re: Co się dzieje, co robić Autor: ~1234korekta [83.29.207.*]
    chroń kapitał
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.