skoro sprzedaż zmalała o 34% procent a produkcja o 56% to są bardziej rentowni niz przed rokiem bo koszty na produkcji zmniejszyli dużo a relatywnie więcej sprzedali a więc zysk za styczeń powinien być pytanie tylko jaki. Jakby produkowali na potęgę a to by nie schodziło a koszta by rosły to byłby kłopot a tak zmniejszyła sie sprzedaż a produkcja do sprzedaży prawie dwukrotnie .....czyli sprzedali i tak więcej niz zrobili ;)
oddajta z rana po PKC ja i kilku innych w tym nie jeden grubas łykniemy trochę z czystą przyjemnościa
kup, sprzedaj potem znowu kup, zobacz jak sa poustawiane zlecenia, ja kupuja z ukrytego ale spuszczaja troche jak za dobrze idzie, zobacz co sie dzieje podczas dogrywki jakie zlecenia są ustawiane. Przeanalizuj fundamenty spółki, jej inwestycje, nowe fabryki i technologie które wdraża przy produkcji baterii i akumulatorów. Wtedy wpadnij zamelduj sie pogadamy to może ci powiem dlaczego dobije do ceny emisyjnej, aha dodam jeszcze zobacz ile za spółkę zapłaciło ING, ile to jest teraz, jaka w spółce majaą pozycje, i jak zachowywyały się spółki inne które ING kupowało w emisji, a skoro brali taką ilość w emisji to chyba wiedzili ze w cenie emisyjnej jest to opłacalne prawda? ba, załozeniem chyba było również żeby na tym zarobić, a kupowali juz w czasie kryzysu. Mam tego sporo i to poniżej 3,5 także czekam do 12, a może i lepiej
dzieki za odpowiedz
poczytam i poszperam w weekend
co do ING to fakt, maja nad czym myslec i nad czym pracowac
Ja mam czas., poczekam. Teraz to nawet musze czekac - za wysoką srednią mam.
12 byloby pieknie ale 9tką tez nie pogardzilbym w tym roku
Martwi mnie tylko ze to Ukraina bo nie za ciekawe mam doswiadczenie z Sadovayką - fundamentalnie niby tez jej nic zarzucic nie mozna, perspektywy jak marzenie tylko ta komunikacja i nieprzewidywalnosc tamtejszej gospodarki, a kurs ....... szkoda słów