• Spokój wielki spokój... Autor: ~MAG [86.63.112.*]
    Jak Wasze wrażenia po dzisiejszej sesji? Widać mocną stabilizację na 0.08 i tenże poziom jest teraz naszym punktem odniesienia. Wszelkie znaki (poza domysłami o podbitce) mówią, że będzie rosło. Chęci są, podaży na 0.09 nie ma za dużo, popyt jeszcze niewielki, ale zainteresowanie spółką od 3 dni rośnie, pakiety coraz większe. Ogólnie optymizm i dobry kierunek obieramy, w przeciwieństwie do marazmu sprzed tygodnia-dwóch. Będzie dobrze towarzysze :D Powtarzam raz jeszcze - spółce musi zależeć na wyprowadzeniu akcji, bo pieniądze same nie przyjdą.
  • Re: Spokój wielki spokój... Autor: ~Tom [77.254.153.*]
    Dla mnie to się bawią, tylko teraz pytanie po co? Widać to było dzisiaj jakieś śmieszne wolumeny. Myślę, że nie będzie już wzrostów, gdyż teraz każdy może kupić bez problemu akcje. A jak wiadomo sternikom zależy na tym, aby jak najmniej osób kupiło na niskich poziomach, a potem do zabawy włączyli się drobni i zostali z akcjami - "ubrani w akcje". Pozdrawiam
  • Re: Spokój wielki spokój... Autor: ~rektor z VISTULI [89.228.23.*]
    kierunek 0.14/0.15 ale bez leszczyny !!!
  • Re: Spokój wielki spokój... Autor: ~jasne [77.255.8.*]
    Jak widzę pakiet ponad pół banki akcji wjeżdżający po 9gr jak ten z 9.32 to jestem spokojny
  • Re: Spokój wielki spokój... Autor: ~krysio [91.146.226.*]
    nic z tegonie bedzie troche pomielili opchali i znowu kiszonka w okolicach 5,6 groni
  • Re: Spokój wielki spokój... Autor: ~MAG [86.63.112.*]
    A widzisz gdzieś 5,6 groszy? Póki co "kisimy" na 8,9 groszy. I oby Twój scenariusz się nie sprawdził. Obstawiam przyszły tydzień jako wzrostowy. Jutro kolejne szczypanie 'dziewiątki" - liczę, że i 10 zobaczymy, chociaż spodziewam się zamknięcia na 9gr :) BĘDZIE DOBRZE. Domyślam się, że kupiłeś po 6, sprzedałeś po 8-9, a teraz szczekasz żeby znowu taką akcję zrobić - nic z tego :) Naiwnych jak widzisz dziś nie było. Długi opór przed oddawaniem po 8gr, a Ty burczysz jak pomylony o 5,6 hehe No stary...muszę Ci powiedzieć, że słabo mieszasz ;)
  • Re: Spokój wielki spokój... Autor: ~jasne [77.253.138.*]
    Nie wiem czy zauważyłeś MAG że pod koniec brakowało juz chętnych po 8gr i myślę że jutro zacznie się wywalanie za 7gr . Dużym wcale nie zależy teraz na wzrostach bo sprzedali powyżej 10 więc wolą odkupić poniżej na razie wygląda na to że jeden grubas zebrał 20 baniek akcji na walne. Do terminu wymagalnego posiadanie akcji na walne jeszcze 20 sesji. może zejść znów do 6 i mulic przez tydzień dwa co będzie szansą dla tych co wywalili za 9-8
  • Re: Spokój wielki spokój... Autor: ~MAG [86.63.112.*]
    Kolego jeśli będzie jak mówisz, w co jednak wątpię, z pewnością dokupię sobie pewien pakiet akcji. Nie ma mowy o oddawaniu tego co uzbierałem poniżej kilkunastu groszy. Akcje i sama spółka są warte więcej, a rynek zaczyna to dostrzegać. Jedyne ruchy zatrzymujące skok są wykonywane przez grubasów. Tyle. Jeśli dojdzie do sytuacji że znów zobaczymy 6 gr - płakał nie będę, bo szybko wrócimy do poziomu 8-9 i więcej.
  • Re: Spokój wielki spokój... Autor: ~jasne [178.37.191.*]
    No z ostatniego raportu wcale nie wynika że spółka jest więcej warta niż 20-21 milionów 5-6gr za akcję i szczerze powiem że wcale nie wierzę w jej fundamenty i perspektywy. Wierzę tylko w techniczne odbicie i krótkoterminową zmianę trendu podsycaną walnym, nowym człowiekiem w radzie i pewnie kolejnymi obietnicami bez pokrycia. Ale jak sądzę takich jak ja jest w tej chwili z 80%
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.