Zarząd Emitenta podaje do publicznej wiadomości, iż w dniu 20 lutego 2011 roku Balticon SA podpisał umowę z Carrier Transicold Container - producentem agregatów chłodniczych montowanych w kontenerach największych światowych armatorów morskich - w ramach której jako Centrum Carrier będzie dokonywał w swoich serwisach napraw gwarancyjnych agregatów używanych w kontenerach niskotermalnych, oraz poszerzy swoją ofertę handlowa o części zamienne do agregatów.
Dzięki umowie Balticon SA uzyskał status Autoryzowanego Centrum Serwisowego i Gwarancyjnego Carrier Transicold Container Corporation - (ACSiG Carrier Transicold).
Wartość umowy została objęta tajemnicą handlową.
Tym samym, Balticon SA stał się drugą firmą w Polsce posiadającą ten status.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt.2 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".
dobre info takich wiecej a kierunek bedzie tylko jeden oczywiscie cierpliwosc jest wskazana jak zawsze no i trzeba jeszcze odbudowac zaufanie tak mocno nadszarpniete ale oto sie nie martwie bede wyniki co raz lepsze to i zaufanie sie odbuduje
Jak widać nie ma co komentować i zachwycać się tymi "super infami " jak i tak z kursem robią co chcą. Pozostaje tylko obserwacja i w odpowiednim momencie wyjść z tego badziewia.
Dnia 2012-02-23 o godz. 15:17 ~rtomala napisał(a):
> ja tu widze sypacza ktory umiejetnie sypie i sam zbiera ja
> sobie skubie razem z t
ym cwaniakiem
chętnie bym ci pomógł ale mam tego badziewia juz dość dużo
Kilkunastokrotnym wzrostem zysku mogą się również pochwalić takie firmy, jak m.in. zajmujący się logistyką Balticon, deweloper Quart, pośredniczące w obrocie paliwami Onico oraz wspomniane już Platinum Properties Group.
jesli ma sie wolna gotowke to bedzie mozna kupic jak widac troche wody w wisle musi uplynac by mentalnosc do tej spolki sie zmienila czekamy panowie czekamy
Jestem na tej spółce od samego debiutu , mam średnią powyżej pięćdziesięciu groszy.
Jak z tego wynika jestem za tym, aby wybicie było, wiadomo w którą stronę
Jeżeli chodzi o wypowiedzi merytoryczne to uważam że na razie na tej spółce w mojej ocenie nie mają sensu.
Jak cię moim żartem obraziłem to przepraszam
Pozdrawiam Piotr.