• smoke Autor: ~Mucha [62.40.34.*]
    strasznie cicho na forum i giełdzie , obroty marne dzisiaj lekko do gory, ale szalu nie Ma i brak kupujących . Ja tam się cieszę bo mogę jeszcze dobrać w tej cenie, ale zastanawiam się co z innymi? Spółka ma duzy potencjał wzrostowy, ale nawet wy nie piszecie żadnych uwag ani spostrzeżeń. Nie widze analiz ani komentarzy. Hmmm czy sam zostalem? Jesli nie to jakie Wasze uwagi do konca tego tugodnia pozdrawiam
  • Re: smoke Autor: ~nbebe [31.62.181.*]
    to jest cisza przed burzą, zresztą na tym forum nigdy nie było rozmownie, i dobrze. co do perspektyw............. wydaje mi się, że ktoś wystawia po kilkaset akcji po stronie kupna na różnych poziomach, no zdarzają się większe, ale to wygląda na tą samą osobę. z jednoczesnym zwiększeniem podaży po prawej, widać to dzisiaj było po sesji, gdzie TKO na jutro wynosi 1.10 zl pozdro
  • Re: smoke Autor: ~Ania [37.8.207.*]
    poczekamy zobaczymy, jeżeli będzie popyt to pójdą do góry,
  • Re: smoke Autor: ~LEON [213.17.242.*]
    czas na klona on niebawem 2 zł pokona!!!
    POCZYTAJCIE O TEJ SPÓŁCE
    NAPRAWDĘ WARTO !!!!!!!
  • Re: smoke Autor: ~miki [195.13.38.*]
    coś to lichutko wygląda,a moze tak ma być co Wy na to?
  • Re: smoke Autor: ~burmistrz9 [95.178.84.*]
    nie zostales sam, ale ogólnie to nie zostało nas chyba dużo
    marne obroty, nikt już prawie o spółce nie pamięta i jak to ma rosnąć?
  • Re: smoke Autor: ~mk [178.37.50.*]
    JAK BYŚ SAM ZOSTAŁ TO CENA BYŁA BY W KOSMOSIE....
    A ŻE NIE JESTEŚ SAM TO CENA JEST W CZARNEJ D...
  • Re: smoke Autor: ~miki [212.191.130.*]
    ruszy to czy nie ?
  • Re: smoke Autor: ~rafi [95.51.5.*]
    a czy ktos patrzy na wykres? Moim zdanie wyglada ciekawie i sygnal kupna na sts na dziennym, macd przed pokazaniem sygnału. Wyjscie w zamknieciu powyzej 1,30 powinno skutkować tym na co wszyscy czekamy:)
  • Re: smoke Autor: ~Darek [212.191.130.*]
    no moze w koncu ruszycie dupska i zaczniecie komkretnie pompowac tego smoka bo juz ludzie sie smieja z Was,to do pana panie prezesie,do roboty
  • Re: smoke-bankructwo? Autor: ~miki [212.191.130.*]
    czy ktos jest poinformowany czy to cos idzie na dno,czy jednak cos tam robia bo po zachowaniu kursu to dla mnie jest pozamiatane.prezesiku z Bozej łaski moze bys tak cos skrobnął odnosnie tej wydmuszki co jest grane
  • Re: smoke-bankructwo? Autor: ~book [77.254.3.*]
    mysle ze jeszcze wszystko przed smokiem :d ja sam mam ponad 4000 tys tego papieru i czekam bo mysle ze warto ;d
  • Re: smoke Autor: ~nn [82.160.24.*]
    tego scierwa nikt juz nierusza
  • Re: smoke Autor: ~egon [82.160.24.*]
    czas obudzic smoka
  • Re: smoke Autor: ~leszcz [81.15.172.*]
    To co leszcze? Może rozruszamy trochę towarzystwo? Brać się do roboty - kupować!
  • Re: smoke Autor: ~Mietek [193.35.99.*]
    http://www.debiutync.pl/strefa-spolek/163-raporty-okresowe/11656-lepiej-ale-narastajaco-dalej-na-minusie
[x]
OXYGEN 3,36% 0,31 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.