strasznie cicho na forum i giełdzie , obroty marne dzisiaj lekko do gory, ale szalu nie Ma i brak kupujących . Ja tam się cieszę bo mogę jeszcze dobrać w tej cenie, ale zastanawiam się co z innymi? Spółka ma duzy potencjał wzrostowy, ale nawet wy nie piszecie żadnych uwag ani spostrzeżeń. Nie widze analiz ani komentarzy. Hmmm czy sam zostalem? Jesli nie to jakie Wasze uwagi do konca tego tugodnia pozdrawiam
to jest cisza przed burzą, zresztą na tym forum nigdy nie było rozmownie, i dobrze. co do perspektyw............. wydaje mi się, że ktoś wystawia po kilkaset akcji po stronie kupna na różnych poziomach, no zdarzają się większe, ale to wygląda na tą samą osobę. z jednoczesnym zwiększeniem podaży po prawej, widać to dzisiaj było po sesji, gdzie TKO na jutro wynosi 1.10 zl pozdro
a czy ktos patrzy na wykres? Moim zdanie wyglada ciekawie i sygnal kupna na sts na dziennym, macd przed pokazaniem sygnału. Wyjscie w zamknieciu powyzej 1,30 powinno skutkować tym na co wszyscy czekamy:)
czy ktos jest poinformowany czy to cos idzie na dno,czy jednak cos tam robia bo po zachowaniu kursu to dla mnie jest pozamiatane.prezesiku z Bozej łaski moze bys tak cos skrobnął odnosnie tej wydmuszki co jest grane