• Stefan, odpisał Autor: ~zez [83.23.64.*]
    Prosi o skierowanie wszystkich pytań na adres mailowy.

OK, to czekam na Wasze pytania i wysyłam jedną wiadomość z Waszymi pytaniami ;-))
  • Pytania dla Paluchowskiego Autor: ~zez [83.23.64.*]
    To może ja zacznę:

1. Makro Holding S.A.

a) dane teleadresowe siedziby spółki
    b) główna działaność spółki oraz skład zarządu
    c) plany dot. rozwoju IQM przez Makro Holding S.A.
    d) dlaczego emisja akcji serii E była ustalona poziomie 0.75 zł/akcja i dlaczego tylko pół roku wynosi okres dla lock up
    c) czy lock up Makro Holding S.A. ma charakter "twardego" czy "miękkiego" zapisu

• Re: Stefan, odpisał Autor: ~Stefano [83.31.201.*]
    1. Co sądzi spółka o kursie na NC. Czy odzwierciedla jej aktualną wartość?
    2. Jakie były powody emisji akcji za 1/3 ceny IPO? Czy uważają Państwo że jest w porządku wobec obecnych akcjonariuszy?
    3. Kim/czym jest spółka Makro Holding SA. Spółka nie istnieje w KRS, nie można jej strony w sieci. Jedynym dowodem jej istnienia jest komunikat NC informujący że przejęła pakiet kontrolny spółki IQ Medica. Czy mogliby Państwo udzielić bardziej szczegółowych informacji jakim portfelem spółek zarządza Makro Holding, jakie ma doświadczenie na rynku medycznym. Gdzie można znaleźć jakiekolwiek informacje na temat tego podmiotu po za artykułem prasowym.
    4. Jakie były przyczyny tak dużej straty w czwartym kwartale. Po trzecim kwartale spółka miała ponad 200 tys. zysku. Po 4 kwartale jedynie 70 tys. Jakie były powody że nowe placówki nie stały się rentowne?
    5. Jaką strategia ma spółka na najbliższe kwartały aby zwiększyć sprzedaż swoich usług.
  • pyatnia do Paluchowskiego Autor: ~zez [83.23.64.*]
    No dalej panowie, gdzie ten twardy elektorat?
  • Re: pyatnia do Paluchowskiego Autor: ~drugi most [46.169.164.*]
    1. Czy zmiany w RN maja związek z przejęciem?
    2. Czemu Spółka rozdzieliła info o emisji i info o lock upie?

Tak na szybko, bo jestem trochę zajęty:)
  • Re: pyatnia do Paluchowskiego Autor: ~zez [83.23.64.*]
    Ty pewnie @drugi znów kupujesz hahahaha
  • Re: pyatnia do Paluchowskiego Autor: ~drugi most [46.169.164.*]
    Dnia 2012-02-21 o godz. 17:32 ~zez napisał(a):
    > Ty pewnie @drugi znów kupujesz hahahaha

Dziś tylko wspierałem.
    Stałem na 1,25 - 2 zlecenia ponad 6k , ale nie weszło.

P.S. Wyczuwam lekką złośliwość...
    Dobrze @drugi czujesz, bo ja nie mam już nic a nic kasy i się przyglądam jedynie ...aż ślinka ciekła dziś ... :-))
  • Re: pyatnia do Paluchowskiego Autor: ~Stefano [83.31.201.*]
    Tak przy okazji. Pojawiło się info że Paluchowski i jego kolega z zarządu sprzedali część swojego pakietu po za rynkiem regulowanym. Komu i dlaczego nie wiadomo. Ja wam mówię że cały zarząd jest na wylocie.

Można zapytać o powód zbycia akcji. Pytanie czy to co się dzieje będzie pozytywne czy negatywne. Obawiam się też że Paluchowski długo prezesem zarządu nie pozostanie. Obecni ludzie sprzedali biznes i się wynoszą.
    Sprzedane akcje to te uprzywilejowane serii A. Jak się szybko nie wytłumaczą to czeka nas jutro wodospad. Lepiej szybko pytaj bo jak Paluchowski odejdzie to nie będziesz miał do kogo skierować pytań. Mozza, Znawca jakiś komentarz?
    Nie siej paniki, skoro Makro Holding przejął biznes to wypier#@# cały zarząd i obsadzi swoimi ludźmi.
    Skąd masz to info Stefan?
    Mail już wysłałem ok. 17:00

Ale Stefan toż to dobre informacje!!
    Powli zaczynam wszystko rozumieć, ten cały paluchowski widocznie już nie ogarniał tematu i wolał oddać wszystko. ktoś kto położył na stół pieniądze nie zrobił przecież tego po to by po roku stracić kasę.
    Tu raczej będzie tak jak @mozza pisał, dobre infa nadejdą wkrótce, teraz gotuje się rosół i wszystko co wypłynie jest z niego usuwane, jak sie ten bulionik wyklaruje, to będzie pyszny ..jak u mamy! :-)) spoko, ja już jestem spokojny.
    To są informacje ESPI.
    No to Makro Holding S.A. z serii E ma 50% + 19,1% dzisiejsze od Paluchowskiego i mają 69% ... to się szykuje przejęcie po calości. Stąd te wyje@@bki z RN. Pacjent z IOM trafił na zwykłą salę, góra 14 dni i do domu! :-))
    Nie, wróć inaczej!!
    Paluchowski i Czaplajewicz sprzedali całą serię "A"!! :-))
    Czyli sa na wylocie, to po jaką cholerę tytułowałem go panie prezesie :-))))))
  • Re: pyatnia do Paluchowskiego Autor: ~anal [89.228.23.*]
    pajacu jakie dobre informacje jak wywalają po 1zzzzzzzl a emisja po 0.75 ? TECHNICZNIE PAPIER WYKUPIONY !!!
    Nikt Ci na rynku nie wywali uprzywilejowanych akcji. Zostały sprzedane po za rynkiem. Po za tym nie wiem gdzie Ty widzisz techniczne wykupienie. Po RSI na pewno nie. MACD sygnału sprzedaży nie daje. STS też nie (raczej sygnał kupna).
    Nie wiem czy to dobrze czy nie ale spółka jest czyszczona. W radzie nadzorczej wywalą na pysk wszystkich dotychczasowych członków.
    ty buraku komu ciemnote wciskasz !!! RSI,STS,MACD > SPRZEDAJ !!! czyszczą KOMPROMITACJA !!!
    ANAL!

1. Nie drzyj mordy!

2. To co robisz, ma działać ludziom na psychę by jutro oddali ci po 1zł.
    Nikt tak głupi nie jest by dał ci napaść za darmo, głąbie jeden.

3. Paluchowski i Czaplajewicz sprzadają swoje udziały, czyli ktoś już nowy rzadzi w spółce. Prawdopodobnie jest to osoba powiązana z Makro Holding S.A. lub sam Makro Holding.

4. Spółka nie przynosiła strat, ostani raport wykazał 70 tyś na +. Tak więc nie ma żadnych informacji zagrażających istnieniu spółki, a to co się dzieje obecnie to wymiana właścicieli.

5. Oby takich sępów na giełdzie jak ty @anal było coraz mniej. Życzę ci jutro byś zaczął kupować od 1.5 zł!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.31.201.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    ty cymbale mieszkający z mamą w bloku z płyty !!! daj namiary to na lizaki kase ci wyśle !!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.23.64.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Hahaha dobre zez :). Urodził się d... ą potem rozwinął w tym kierunku :).
  • Re: pyatnia do Paluchowskiego Autor: ~czester [79.187.74.*]
    panowie spokojnie , jutro się zobaczy , zarząd może jest do d , ale profil spółki wygląda ok,
    ciekawe jaka cena w wezwaniu będzie ?
    Co do spokoju to popieram Cię @czester.
    Nie rozumiem tylko o jakim Ty wezwaniu mówisz? Na NC nie ma wezwań przecież.
    są np TMS brokers , jest tam wezwania , zresztą mam tam platformę forexową , to dopiero jazda jest , napoli ogrywa chelsea
    No tak ale to jest dobrowolne. Nie obowiązkowe.

Tu jest dobry opis:
    http://komunikuj.info/artykuly/54-ponowne-wezwanie-na-newconnecta
    Stefano masz racje , moim zdaniem ktoś chce przejąć ten interes i dla nas ważne jest jak bardzo mu na tym zależy , chciwość napędza giełdę , miałem sprzedać po 1,8 a jeszcze dokupiłem po 2 , teraz mam po d ,
    to łajno co robi ? wyniki jak warzywniaku !!!
[x]
IQMEDICA -10,81% 0,66 2012-07-04 16:13:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.