Nie chce mi się pisać o ważce doji jaką tu mieliśmy wieszczącą wybicie, ale tak jak pisałem, że warto zbierać od 8--6 gr. gdy kurs wynosił kilkanaście, tak i teraz napiszę swą prognozę. Otóż widzę przesilenie i d-day na 12 gr + (1 do 3) jako bonus związany ze zmianą nastrojów. Tam akcje powinniście w sporej części zredukować. Już przy 12 gr. spółka będzie 2 krotnie przewartościowana, co nie wyklucza naturalnie dalszych wzrostów i ubierania wielozerowych korsarzy
Pozdr - JAcek
Wiedziałem, że za chwilę ktoś napisze o przeszacowaniu itd. Kolego, zrób sobie statystykę przeszacowanych spółek na polskim rynku - nie tylko NC. Naturalnym jest dawanie pieniędzy na rozwój. Nastroje się poprawiają, są pieniądze i wzrosty. Powinieneś wiedzieć, że pieniądze w spółce pochodzą nie tylko z działalności operacyjnej. Nadszedł czas Serenity i mam nadzieję, że to w końcu odwrócenie trendu - jak piszą niektórzy.
Nie wykluczam, ale po 100 % zarobku sam akcji się pozbędę. Byczy azyl szybko się skończy, gdyż optymizm nie jest poparty fundamentami. Znam świetnie branże, kiedyś pisałem, że w Osieczku gm. Pniewy też stoi sobie prześliczny dom seniora, ale jak poszedłem organizować internet na gminę to widziałem pokerową twarz właściciela przerażonego widmem upadłości. Dodam, że sam niedaleko prowadzę dość duży biznes
Dnia 2012-02-21 o godz. 13:51 jacek_z_grochowa napisał(a):
> Nie wykluczam, ale po 100 % zarobku sam akcji się pozbędę.
> Byczy azyl szybko się skończy, gdyż optymizm nie jest
> poparty fundamentami. Znam świetnie branże, kiedyś pisałem,
> że w Osieczku gm. Pniewy też stoi sobie prześliczny dom
> seniora, ale jak poszedłem organizować internet na gminę to
> widziałem pokerową twarz właściciela przerażonego widmem
> upadłości. Dodam, że sam niedaleko prowadzę dość duży
> biznes
Jak bys prowadzil duzy biznes to tu na forum rad bys nikomu nie udzielal i nie znizal sie do pewnego poziomu
Takie tam bredzenie w malignie. To tak jak znajomy z oazy poprawnego kroju, członek PE, przyjeżdża od czasu do czasu do czasu odreagować, a na stronie cichcem obserwowany kręci kule z nosa, a potem pstryka.
---------------------------------------------
http://www.centrumadrenaliny.pl/
zakładka - helikoptery
Wszystko w zależności co kogo zadowala. Sugerowanie wyjścia przy takim, a nie innym poziomie, na zasadzie, bo ja tak robię, jest lekko śmieszne. Jednemu wystarczy jeden grosz, innemu 100%, a jeszcze dla innego to inwestycja w x%. Na koniec jeden będzie miał tylko rację