Charakterystyka:
· Free Float: 11%
· Liczba wszystkich akcji: 18,000,001 akcji
· Akcje uprzywilejowane co do głosu: nie
· Ostatnia data zmiany kapitału/głosów w spółce: 22 Września 2011
Podziękowania proszę składać w piątek na tym waątku
mam trochę tego, ale nie spodziewam się szybkiego zarobku. Tu może być ciekawie gdzieś za pół roku....ale może być też za 2 dni ( to w końcu NC). Jeśli to prawda to mam duży udział we FF (PRAWIE 10%) i to za psie pieniądze. Ale jak to mówią...oczekiwania źródłem rozczarowań.
Pozdrawiam i ...zieloności życzę.... sobie też :))
Oby...))...a tak szczerze -to miała być inwestycja dłuuuuugoterminowa.
Jeśli się szybciej zrealizuje, to masz u mnie szampana...i choć nie piję- tym razem zrobię wyjątek. Mam nadzieję , że jesteś z Mazur,,,żebym nie musiał daleko jechać
Pozdro : ))
Hmm arkusz wyglada smerfnie, zobaczymy co z tego będzie.
W sobotę mam urodziny wiec jak zarobię z Wami to i ja postawie szampana ;) ale mojego ulubionego czyli Mumm
Proszę nie gadają głupot bo jak by chciał to upchnac to by dawał
Batony od dołu i potem sru zrobił i nie było by od góry kursowstymywaczy a przekonasz sie o tym moze już w piątek ;)
Dopiero rzuciłem okiem na to co się dziś dzieje na parkiecie. Niektórzy powinni już dziś Ci dziękować. Mam nadzieję, że swój pakiecik trzymasz......bo mi się póki co nie śpieszy ;))
Popyt ustawia się coraz wyzej.... wczoraj przemieliło się1 mln akcji , a w wolnym obrocie jest 1,9 nln.... ale jaja!
Obstawiam , że za godzinę nie będzie śładu po 0,22 i 0,23
oj będzie wstyd Panie mroczek :)
najwyższa stopa zwrotu?:P to teraz co dzień by musiało po minimum 50% jechać a tu idzie 10% i do tego w dół...znowu się tylko zbłaźnisz...
Widmo przeprosin użytkownika KAZ wisi w powietrzu. Cóż.......lepiej nie wypowiadać się nie mając argumentów, a najlepiej by było, gdyby KAZ w pokorze przestał komentować to, na czym się nie zna (tak dla własnego dobra)
Ps. Lokaty bankowe też mają "wiele zalet" i dają pewny dochód