Wyrzuciłem te 170k bo nie mam już siły patrzeć na tego gniota, kisi się od ponad rok gdzie można było 30 razy obrócić tą kasą (już dawno) jak będzie sygnał do kupna to wrócę bo wierzę w tą spółkę, ale jak na razie widze że będzie kiszona i to jeszcze długoooooo rtakże powodzenia dla wytrwałych :) zostało mi jeszcze troche także jak chcecie to się ustawcie jutro spadnie jeszcze mały deszczyk :P
widać, że niektórzy już żałują, że sprzedali
spora część tych dużych kontraktów będzie rozliczona w I i II kw 2012 a zarząd nie tylko podtrzymuje prognozę ale uważa, że niewykluczona jest jego korekta w górę
to nie branża z kilkunasto procentową marżą, tu jest raczej praca organiczna i praca u podstaw
dzisiaj nie ma zapory na 0,22 więc sypacz odpuścił
po transakcjach widać, że ktoś chciał (chce) upłynnić większy pakiet bo na rynku od razu pojawiały się większe pakiety ; sypacz jednak nie sprzedaje za wszelką cenę poniżej 0,22 nie chce zejść
Zastanawiam sie czy dobrze robie daleje trzymajac akcje, bo wszystko wskazuje na to, ze taka kiszonka bedzie przez najblizsze miesiace. Moze lepiej wyjsc z ackji na jakis czas i poszukac zarobku gdzie indziej. Zawsze przeciez mozna wrocic i odkupic.
300k w jednym zleceniu to juz pare zlotych jest. puszczaja nerwy. najlepsze jest to ze wyrzucaja tylko ze strata. tu juz nie ma zysku przy tych poziomach.
czemu to tak spada? nie ma w tym żadnej logiki. coraz lepsze wyniki, zysk z kwartału na kwartał, mnóstwo umów, brak zadłużenia a kurs na globalnych minimach.
Ale to chyba nie jeden lutował tylko stop poszedł pewnie po 0.21
Na tym poziomie istotnym dodam może dojść do może jakiejś pakietów-ki kto wie a jak przebijemy 0.21-0.20 to tendencyjnie widzę że spadniemy do poziomów 0,16...
Dnia 2012-02-20 o godz. 16:32 ~edek napisał(a):
> tak od niechcenia dokupilem 40k akcji po 0,22, dzisiaj od
> niechcenia wpadlo.
po 5 latach czekania moze w tym roku
> sie zarobi troche.
pozdrawiam
już nie trzeba czekać na 0,22 można dobierać do woli ;-)