• info Autor: ~drugi most [77.115.170.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=IQM&id=27752&id_tr=1

"Rezygnacja członka rady nadzorczej IQ MEDICA SA

Zarząd IQ MEDICA S.A. (Spółka) informuje, iż w dniu 17 lutego 2011 roku Pan Piotr Boliński, Członek Rady Nadzorczej Emitenta, złożył oświadczenie o rezygnacji z pełnionej funkcji.
    Pan Piotr Boliński nie podał przyczyny rezygnacji."

To już druga rezygnacja w ostatnich dniach.

Rozumiem, że robimy miejsce dla nowego inwestora:)
  • Re: info Autor: ~zez [83.23.61.*]
    wg mnie to efekt "nowej miotły"..ale każdy niech interpretuje to zdarzenie na własny sposób.
  • Re: info Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    dzień dobry, po ile dziś kupujemy???
    Cześć @mozza, po 1.39 ..
  • Re: info Autor: ~Stefano [83.24.141.*]
    Cóż trzeba wyczyścić 1,4-1,5. Zebrało się tam koło 10k akcji. Wtedy nie zostanie wielu groszorobów i normalnie zacznie rosnąć. Ile zbierzesz poniżej 1,4 to Twoje. Pewnie Ci się uda bo Ci co weszli na krótko są niecierpliwi. I chętnie oddają.
    Stafan, jak krew z nosa ...
    NC wymaga dużej cierpliwości. To jest dobra spółka i sądzę że może bardzo szybko zacząć się rozwijać i przynosić duże zyski. Inwestor nie wchodziłby w spółkę gdyby tego nie wiedział. Mozza też nakreślił ile ten biznes jest wart a do tego nie ma drugiej takiej spółki na NC. Nie zapomnij po ile zobowiązali się sprzedać. Cena powyżej 4 zeta przy obecnej wycenie wydaje się śmieszna. Jeśli dobrze będą zarządzali biznesem to można się skokowych przychodów spodziewać. O rekomendacji nie wspominam.
    Stefan, nie pomagasz mi...
  • Re: info Autor: ~Stefan [83.24.141.*]
    A wybacz. Nie wiedziałem... :). Nic nie pisze do końca sesji :).
    Ciekawy jestem kto pierwszy wystartuje do tych akcji między 1,4 an 1,5. Całkiem łakomy kąsek. Dużo akcji w małej przestrzeni cenowej. Cóż za wyrafinowana technika zbierania. Mozza to chyba nie Twoje co? :)
    ktoś mniej cierpliwy mnie uprzedził, a sądziłem że wyrwę gadzinie ;-)
[x]
IQMEDICA -10,81% 0,66 2012-07-04 16:13:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.