• Co się zmieniło in minus. Autor: ~Myślący [79.184.143.*]
    Zbliża się 5 rocznica debiutu Moja na GPW. szaleństwo zapisów i zakupów po 6,3 zł za akcję. Co od tego czasu zmieniło się w tej firmie in minus, że cena akcji wynosi teraz 2 zł i zdazają się dni bez transakcji? Przecież te pieniądze (21 mln zł) leżą na kontach, a cena księgowa wynosi ok. 4 zł.
    Warszawa, 13.06.2007 (ISB) - Kurs praw do akcji (PDA) spółki MOJ, producenta narzędzi i urządzeń górniczych, wzrósł na otwarciu w środowym debiucie o 9,37% do 6,89 zł.
    W ramach oferty publicznej akcji serii E spółka zaoferowała 3,35 mln akcji, z czego 1,15 mln w transzy małych inwestorów.
    Po przeprowadzeniu procesu budowy księgi popytu, cena emisyjna akcji serii E została wyznaczona na 6,30 zł co oznacza, że spółka pozyskała z publicznej emisji 21,1 mln zł brutto.
    W czasie oferty publicznej zapisy inwestorów indywidualnych zredukowano o 96,92%.
  • Re: Co się zmieniło in minus. Autor: ~nowa akcja [89.76.41.*]
    Może dołączysz do naszej akcji zabieranie papierów blokerowi. W zeszły piątek ładnie rozebraliśmy parę kilo do 2 zł. Nawet zakończliśmy na 2,12 zł w przyszłym tygodniu spodziewam się kontrataku blokera więc może będzie mozna znowu dobrać po 2 zł od niego. Wystarczy że każdy z zaintresowanych Mojem weźmie kilkaset sztuk. Oczywiście pod warunkiem że jest przekonany że Moj jest tani i perspektywiczny
  • Re: Co się zmieniło in minus. Autor: ~Myślący [79.184.143.*]
    Już się w piątek dołączyłem, przeczytaj opinie z tego dnia. Akcja dobra, spółka niedoceniona dlatego dołaczyłem komentarz powyżej. Myślę, że na rocznicę debiutu będzie już na innych poziomach cenowych.
  • Re: Co się zmieniło in minus. Autor: ~wera [83.30.66.*]
    Mówicie na debiucie moj był po 6 z groszami ja niechcę się pomylić ,ale z tego co pamiętam to moj stał gdzieś w okolicach 10 zł potem nadszedł krach i niestety moj już się nie podniósł i nie przypominam sibie żeby od tamtej pory przekroczył 4 zł chyba zawsze pozostanie w cieniu fasinga .
  • Re: Co się zmieniło in minus. Autor: ~wera [83.30.66.*]
    i chętnie się przyłącze do zbiurki paru setek , zobaczymy co z tego wyjdzie .
  • Re: Co się zmieniło in minus. Autor: ~ufo [109.107.24.*]
    witam

czy ktos jesy w stanie wyjasnic z jakiego powodu moj ma rosnac? czy c/wk jest jedynym czy moze najwazniejszym?
  • Re: Co się zmieniło in minus. Autor: ~kk [79.185.186.*]
    Dlaczego ma rosnąć ,::)) hm,hm ,!! Za bardzo wyjaśniać nie będę, a tak naprzekór temu gnojkowi ,który blokuje kurs, niech powoli topi akcje i kasę, jego na to stać ?? Tak 2,12 zl na S ,, on stał tam ukryty,zobaczę i podłączę się ,i dupnę jemu tak żeby wykorzystać maksymalnie prowizję. Do "wera", były tam (gdzieś 2,5 roku wstecz) dwa dni oni podgonili pod 5 zł ,( moje kilkaset poszly po 4,7),tyle pamiętam.Dobrał sobie trochę i póżniej cały czas pchał w dół...
  • Re: Co się zmieniło in minus. Autor: ~SHUN_TZU [178.180.208.*]
    wezmę wam jutro z 2-5 kilo.....ale w marcu ma być 3 zł...oki???
    Ile jeszcze "marców " masz przed sobą ::))) ??
  • Re: Co się zmieniło in minus. Autor: ~SHUN_TZU [178.182.200.*]
    gramy w tej samej drużynie przeciw "dużym", więc pytanie nie stosowne.....mnie interesuje duży pakiet....w miare czasu i możliwości jestem tutaj po to aby wam pomóc:)
    Zgadza się .. Tylko przeciw komu gra gruby ::))) ???, bo on cały czas blokuje i topi akcje.::))). Trzeba tak grać,żeby on cały czas kontrolował i mógł utopić jak najwięcej i jak najniżej , a więc duże pakiety nie są wskazane .!!!
  • Re: Co się zmieniło in minus. Autor: ~SHUN_TZU [178.182.145.*]
    sesja się skończyła....czas na piwko :)
  • Moze sie policzmy? Autor: ~Andy [89.78.221.*]
    wystawny jutro ilosc posiadanych akcji np. po 10 zeta i zobaczzymy czy bedziemy w stanie cos zdzialac na Walnym.
  • Re: Moze sie policzmy? Autor: ~SHUN_TZU [94.246.150.*]
    nie czas i nie to miejsce...trzymać i się nie chwalić
  • Re: Moze sie policzmy? Autor: ~icm [83.30.118.*]
    widzę przedszkolaki sie przekomarzają.
  • Re: Moze sie policzmy? Autor: ~kk [79.185.169.*]
    Tu mnie" Kollego " zaskoczyleś !! Zgadzam się z Twoim wpisem całkowicie!!! ::)) Bloker ma wystawiać , chwalić się ???
  • Re: Moze sie policzmy? Autor: ~ufo [109.107.24.*]
    wciaz mowicie o blokujacym. moze blokujacym jest sytuacja firmy?
    Moze ktos podac powod dla ktorego MOJ ma zaczac rosnac?
  • Re: Moze sie policzmy? Autor: ~Myślący [79.184.122.*]
    Dowiesz się w swoim czasie. Jak już bedzie po 4-5 zł, wtedy wszyscy się dowiedzą a grubas będzie wywalał i karmił akcjami. "Kupuj plotki sprzedawaj wiadomości". dobrze radzę kup jeszcze 2000-3000 akcj lub zaokraglij do pełnych tysiączków.
  • Re: Moze sie policzmy? Autor: ~icm [195.8.97.*]
    ufo znasz spółkę wycenianą poniżej wolnej kasy na kontach. Oprócz MOJa oczywiście ?
  • Re: Moze sie policzmy? Autor: ~kk [79.185.170.*]
    Myślący, nie warto uświadamiać I nie warto śpieszyć się. Ci co dłużej siedzą ,to wiedzą na czym i widzą kto , jak i jakimi zabawkami bawi się kursem . Ten " ufo" to niezidentyfikowany obiekt ,może być jakoś spokrewniony z ..........? Byłem w biurze i zauważyłem,że forum bankiera to też u nich jedna z podstawowych stron (często monitorują ). Byłem tym zdziwiony ::)))) !!! Co do "Fasingu " to mamy zdanie mocno zbieżne. W założeniu to jest inwestycja dłuższa,napewno pod dywidędę.Twoje przypuszczenia są błędne. Wychodzę z resztek ZKA (chociaż też mi szkoda) i rzucam w Moj i Patentus. Pozdr.
[x]
MOJ 1,41% 1,44 2025-11-06 09:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.