• WIĘC Autor: ~adam nieudacznik [83.30.99.*]
    Krutka analiza . czwartek wzrost sprzedałem za 13 zysk .............Pierwszy opór 14 czwartek kupiłem za 13 jest szansa.......... Piątek druga próba opór 9.00 Ktoś wyrzuca i wyrzuca około 10 trzecia próba znowu niepomyślna.... Kumulacja robi sie na 13 wiadomo że na ukrytych jest więcej.. Prawdopodobieństwo korekty Krótko mówiąc zwały a nato pozwolić sobie niemoge................................................. poddaje się schodze z 13 godz 16 ..30 mam dość .................niewiem niewiem???????
  • Re: WIĘC Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Niezależnie od tego, co myślę o PRO, będziesz móg dobrać na niższym poziomie. Wiec dobrze zrobiłeś. Najbliższa możliwość już w poniedziałek Ci się nadarzy.Ale jak poczekasz, kupisz o wiele taniej.
  • Re: WIĘC Autor: ~jas [93.154.184.*]
    oj chłopie.......co trzeba ci powiedzieć żeby Cię było mniej...? nie zauważyłeś....ze zacząłeś robić za ciecia zwykłego naganiacza....to żenujące jeszcze kiedyś coś pisałeś a teraz już tylko naganiasz....i to na każdym wątku ....masakra
    Jas, poczytaj mój wpis i swój. I pomyśl, który z nich zaśmieca forum, a który jest odpowiedzią na pytanie autora wątku.
  • Re: WIĘC Autor: ~jas [93.154.184.*]

'Niezależnie od tego, co myślę o PRO, będziesz móg dobrać na niższym poziomie. Wiec dobrze zrobiłeś. Najbliższa możliwość już w poniedziałek Ci się nadarzy.Ale jak poczekasz, kupisz o wiele taniej. "

chłopie to jest twój post jakbyś go ocenił....niewinne prośby o sprzedaż ? delikatne insynuacje ...itd......to już jest chore...
    Jas. Poczytaj ze zrozumieniem. On właśnie sprzedał i ZASTANAWIA się, co dalej robić: kupować w poniedziałek z rana, czy czekać...

Na razie tylko ja mu odpowiedziałem merytorycznie, żaden z Was, Fantastów, nie wypowiedział swojego zdania. Każdy tylko pisze o tym, jaki to ja męczący jestem...

Jakbyście pisali w temacie, to zobaczcie, ile byłoby mniej postów, które nic nie wnoszą do dyskusji.
  • Re: WIĘC Autor: ~adam nieudacznik [83.30.99.*]
    Prawda jest pośrodku jak się nieprzełamie na 14 to będzie korekta . ALE wygląda że weszedł ktoś nowy 7 mln 600 tys przemieliło i niedrgneła 14? może ktoś wywala specjalnie jak tu jeden kolega pisał? Zastanawiam się czy niewejść na advadisa wspólnymi siłami zrobim wzrost jest tam jakiś grubasek czy spółdzielnia potrzebuje tylko troche pomocy . papiera niema dużo prawie nic .Sztuczna fala i te sprawy itd itd jest szansa ...Ale narazie się zastanawiam ... ??
  • Re: WIĘC Autor: ~Elmo [83.7.240.*]
    adamie drogi być może już niedługo nie będziesz nieudacznikiem jeśli przemyślisz parę kwestii - dlaczego cały czas robimy poziom 13gr, to jest dystrybucja? Czemu nie ma jej na 14gr? To ma wyglądać jak dystrybucja, żebyś się zastanawiał i sprzedawał. FreeFloat za jakiś czas niespodziewanie zmieni się procentowo. Takie obroty to ubieranie ulicy? Srają pod siebie jak widzą zlecenia po 100k i dlatego puszczają po PKC i mamy równoważenie.

Advadisa sobie daruj, jak chcesz inwestować to:
    hb polska, trakcja, GTC ale za jakiś czas, warfama, lubawa - oglądaj wykresy i żałuj za 2 miesiące, że nie wszedłeś - oczywiście spodziewamy się obecnie jeszcze korekty ale na całym wigu i tąpnięcia jak w sierpniu 2011 ale dopiero w wakacje (być może Iran albo znowu euroland) . Potem do 2014 roku wspinaczka na całym wigu z przerwami na zadyszkę.
  • Re: WIĘC Autor: ~wstyd [178.183.135.*]
    Jasiu !! ale za darmo malinowy krolik nie dostał tak wymownej nagrody !! pamietaj o tym jak pakujesz do wora jego papiery
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.