Dnia 2012-03-15 o godz. 20:33 ~debil gieldowy napisał(a):
> ale to tez przyznanie ze biznesplan im nie wypalil, swoja
> droga to male szanse sa i na powodzenie tego smart tv
Dnia 2012-03-15 o godz. 20:48 ~up napisał(a):
> Dnia 2012-03-15 o godz. 20:33 ~debil gieldowy napisał(a):
> > ale to tez przyznanie ze biznesplan im nie
> wypalil, swoja
> droga to male szanse sa i na
> powodzenie tego smart tv
up
> odezwij mi sie na
> maila, podalem wczesniej
poszlo
kiepsko wala z ukrytego, nie sadze czy cos z tego bedzie ale poobserwuje :D
Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80455/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.
W ankiecie brakuje dziwne zakupy, bez analizy, ot tak sobie, dla zabawy lub bez przyczyny.
Zrobię sobie, komuś psikusa niech się zastanawia myśli i analizuje.
I co dg ? i reszta wierzacych - na gieldzie nie ma sentymentow , a astro na gieldzie to pomylka - bo prezes ma leb ale nie do tego.
dg - madrala za 30tys zl wkrotce za 10tys - bo cel to emisyjna.
A i tak jest w szachu poki co - oczywisci mozna czekac jak poniektorzy na ELEKTRIMIE z litoscia patrzac na OCHLAPY ZA STOLU jak ZEGarki rozdaja.
Wkurw... ta gieda bo to samopas pod tzw nadzorem KNF
ile razy PRZYGŁUPIE mam mowic ze na Astro nie bylo ŻADNEJ emisji i nie mozna mowic przez to o cenie emisyjnej?
czy tak trudno przeczytac ze zrozumieniem zdanie złożone?
Co by nie powiedzieć to akurat ostatnio sporo informacji wysyłają i dotyczy to dużych kablówek. Poza tym jak rozumiem ich raporty to chcą wpuścić jakąś telewizję mobilną.
Trzymam papier i zobaczymy.
Jakie 300 tys.?
Nie więcej niż 170 tys. papierów jest w obrocie.
To jest dla nas pole do popisu jak marzenie.
Co ma Zarząd do tego? Raczej nie spekuluje :).
1. Moje też nie są ruszane. Zaparkowane i tanio nie sprzedam - jeść nie woła. Raczej przeciwnie mz powinniśmy się przestać wygłupiać i korzystając z tego, że wolno bo wolno ale jednak do przodu Astro idzie i w obrocie prawie nic nie ma podciągnąć nieco pułapy. Zresztą tak jak ostatnio błyskawicznie wróciło pow. 2 PLN to może się zbliżyć do poziomów 3 - 4 PLN. Zarząd ani właściciele nie przeszkadzają bo przynajmniej nie sprzedają jak 3/4 właścicieli na niby giełdzie. Znajomy już widział kanał muzyczny w dużej kablówce w Poznaniu także idą lepsze dni.
spolka czasem jest zwalana po to zeby potem to gory zebrac jak najwiecej taniutkich akcji, wszystko idzie do wora a akcji coraz mniej w obrocie kto chece niech sprzedaje odkupi niedlugo drozej
Dnia 2012-09-07 o godz. 12:46 ~greg napisał(a):
> Jakie lepsze dni? Tam podobno komornik zablokowal konta a
> lista tych co chca kase odzyskac jest dluga!!
Szanowni Państwo,
W związku z informacją zamieszczoną na tym forum jakoby konta bankowe Astro S.A. były aktualnie zajęte przez komornika chcieliśmy zwrócić uwagę, że pojęcie manipulowanie kursem akcji przy wykorzystaniu forum internetowego jest zdefiniowane i uregulowane zapisami ustawy o obrocie. Prosimy o nieprzekraczanie pewnych podstawowych standardów wypowiedzi.