No to Panie i Panowie lista pomysłów, po co? : ) Bo, że trzyma to bez 2 zdań, rano pięknie zeszło po 13 do zera, mogło spokojnie iść dalej na 14, ale w tej samej sekundzie wrzucono na sprzedaż po 13 groni 600/ 800 tyś itd. Pytanie po co?
A za 14 gr 40% zysku a doskonale wieesz żąe można by było kurs wyciągnąć na maxa. Leszcze nie dokładają z prawej tyle tysięcy akcji. Dodatkowo przed chwilą ktoś sypnął po 0,12 132k to od razu dołożyli do prawej strony kolejny pakiet. Kurcze biorą was na strach.
Firmy mają miliony akcji i nie są pazerne? Dodatkowo nikt już nie wspomina, że obejmowali te akcjie kilkaste procent wyżej, także nawet po dodruku będzie duża średnia i tak co najkniej 2x wyżej niż po obecnym kursie.
Koledzy myślcie bo finał jest bliski. Żal by było przed samym finałem się wyleszczyć. A co to trzymania kursu wyjaśniłem w wątku "##### ZNACZĄCE PYTANIE. ####"
SERIA M - 290mln CZEKA WLASNIE DLA jAWOSZKA ZA 850TYS AKCJI ESOTIQ
850tys x 40pln (taki ustalono lub troszke nizej moze byc) za 1 szt >>>>>>>>>>
uzyskana kwota 34mln podzielona przez 12gr za akcje Pronoxa daje 283mln , wiec mysle, ze taki poziom wymiany ich zadowoli, dlatego nie puszcza akcji wyzej do czasu wymiany !!!!!!!!!!!!!!!
Ktoś trzyma kurs... Niezłe... Wkładają Wam w dzioby akcyjki po drogości, a Wy się cieszycie, jak to leszcze mają w swoim zwyczaju... I jeszcze sie dziwicie, czemu nie rośnie...
Wymiana akcji nastapi po nominale: 10 groni. Nikt nic nie trzyma. Króliki wywalają akcje, zrozumcie to wreszcie !!!!!!!!!!!!!!!!
no i odezwal sie , ktory ma w tym interes .. po zadnym nominale !!!!! przeliczenie 885 000akcji esotiq (drobna pomylka , bo pisalem 850tys.), bedzie musialo byc po jakims kursie rynkowym , ze roznica zadna jak bedzie 10-13gr to widac golym okiem
nie dla wierzycieli, bo przeciez obejma tylko 2mln ( x4pln i juz jest kwota tych 70 kilku mln I MYSLE, ZE IM WYSTARCZY , JAK POZNIEJ PRONOX BEDZIE WIECEJ WART!!!
Oby mieli zapisane ze nie moga sprzedac np przez 2 lata wtedy kurs bedzie rósł na złotówki bo po 2 latach beda mogli sypac. Jezeli sprzedadza szybko to trzeba uciekac jak przez kilka najblizszych dni bedzie wisialo tak przy ok 40 groniach.
Autor | ~chłop z mazur [217.197.76.*] 2012-02-17 13:17 Zobacz wątki dotyczące Pronox Technology
Zobacz profil Pronox Technology .
Ty taki naiwny jesteś, czy z bandy króliczej się tu wziąłeś...??
A TEN ZNÓW MA COS TO POWIEDZENIA !!! spie.. chlopie i SKONCZ JUZ TE SWOJE OPŁACANE WYWODY, BO PRZECEZ JUZ NIE MOZNA TEGO CZYTAC !
nie masz akcji a tak bardzo zalezy ci na ludziach, wez przetan p..
Do chłop z mazur z tą 13 to jest jak z twoją babą raz chce raz nie chce . miał za 12 sp za 13 pużniej z powwrotem kupił za 13 ale sobie myslał niepujdzie sp za 13 i znowu kupił za 13 . Obracają się te same akcje niezdecydowani ale mysle że będzie dobrze . Jak teraz zaatakuje to będzie dobrze zrobi jej dobrze ...PS wejdzie ktoś nowy z kasą i zrobi porządek kwestia czasu . .
Jeżeli ktoś ma wątpliwości co tu jest grane proszę prześledzić histroię notowań i raportów bierzących od listopada 2011r. Odpowiedzcie sobie na pytanie czemu Króliki po przegłosowaniu układu w dniu 14.12.2011r. nie pozwoliły na wybicie kursu w górę tylko sypali akcjami jakby Pronox miał zaliczyć bankruta.
Nie mydl oczu ludziom. Króliki sypią od 30.05.2011r., czyli od dopuszczenia pierwszych 66 mln szt. akcji do obrotu na GPW. I będą sypać, aż się wysypią. Nic na to nie poradzisz.
Ale nie wporwadzaj ludzi w błąd, bo piszesz nieprawdę !!
Nie mówiłem, że na pewno bedzie po 7, ale że wedug mnie, do tej ceny się zbliży, a nawet ją osiągnie. A Ty tymczasem, podpierając się infami z ESPI, wprowadzasz ludzi w błąd, że sypią od grudnia, gdzie nie jest to prawdą.
Ja tylko interpretuje fakty. A fakty mówią że kur został celowo zdołowany w okolice 10 gr co jest na rękę Panu Jawoszkowi. Natomias ty zawsze widzisz czarny scenariusz. Ale nie widzisz jednej rzeczy, że odbijamy od dna.