No jeśli faktycznie sfinalizują kredyt w lutym b.r. To będzie łakomy kąsek. Dla obecnego właściciela żwirowni żeby tak zrobić a słyszałem że taki ma właśnie zamiar!za kasę którą dostanie z banku może sporo kupić.A inwestycja wydaje się być dobrą lokatą bo Arte będzie płaciło spore dywidendy jak zapowiada prezes.Dlatego założą blokady na akcje i kurs pofrunie
ale ja się nie zdecyduję zanim nie dostaną kredytu czekam z palcem na enterze
Amigo,
Zerkam na tę spólkę od jakiegoś czasu, z ciekawości obserwując sprawę żwirowni. CZytam Twoje komentarze i jedna rzecz mnie ogromnie zaskakuje - skoro spólka jest taka beznadziejna, dlaczego tracisz na nią tyle czasu? Nie udało Ci się kupić jak była okazja taniej i teraz koniecznie, rozpaczliwie chcesz naprawić swój błąd? Jesli chcesz kupic po 1,2,3,4, czy 5 groszy ustaw się w kolejce i czekaj cierpliwie jeśli jesteś do swojej racji przekonany, jeśli nie, po co tracisz czas na bicie piany? Od tego kurs nie urośnie ani nie spadnie.
Pozdrawiam
Piotr
Mam sentyment do tej spółki ,miałem ją przy 7gr ale zbyłem się bo mam głowę na karku.
Obserwuję sobie ,zajdzie potrzeba to wezmę ale obecnie to ciągle fantazje naganiaczy.
A o żwirku nie wspomnę,dziwna sprawa.
Umiejętne wywalanie po 5gr więc po co przepłacać.
W grudniu już 8 gr widzieli a jak pisałem że bzdury plotą to był śmiech ,to teraz 6gr stanowi barierę nie do przebicia.
Dnia 2012-02-17 o godz. 11:41 ~koczis napisał(a):
> Biedny Amigo - on ma taki mały kurzy móżdżek i nie potrafi
> przewidywać.
Ale to nie jego wina , on nie miał wpływu na
> swoje geny.