• kursy 3D zaczeli robić :D Autor: ~debil gieldowy [178.42.219.*]
    http://www.astrosa.pl/sites/default/files/PRAKTYCZNY%20KURS%20OPERATORA%20KAMERY%203D.pdf
  • Re: kursy 3D zaczeli robić :D Autor: ~det [2.30.149.*]
    a c w tabletkach?

• Re: kursy 3D zaczeli robić :D Autor: ~roman [94.75.121.*]
    Kurs 3D w 3 dni operator dobry latami się uczy i albo ma do tego talent albo nie to jest po prostu wyciąganie pieniędzy i to nie małych i co ci po takim dyplomie.Nie mają pieniędzy na nic to kombinują jak tu zarobić wystarczy że parę osób przyjdzie zapłacą 1500 złotych szkoda gadać na stronie TV puszczają same powtórki nakręcili kilkanaście odcinków i puszczają np Sztuka kochania czy Lejdis ............
  • Re: kursy 3D zaczeli robić :D Autor: ~Orzeł Biały [217.97.234.*]
    haha, a może szkolą przyszła kadrę i sami na tym jeszcze zarabiają :)
    nie wiem co o tym myśleć...
  • Re: kursy 3D zaczeli robić :D Autor: ~roman [94.75.121.*]
    A to dobry pomysł my za 1500 damy wam DYPLOM i jeszcze programy nowe będą z tego kursu pieniądze dadzą prowadzącym itd.. i wyjdą na 0 to jest biznes.
  • Re: kursy 3D zaczeli robić :D Autor: ~Carlos [94.75.121.*]
    Roman nie wiem ile mozna się w 3 dni nauczyć, ale mimo wszystko w 3D za dużo doświadczenia inne firmy nie mają. Pewnie masz rację i jest to raczej hobbystyczne + trochę operatorów, którzy nie mają dostępu do kamer 3D - tak jak na kurs fotografii, sushi itp. Jak dla mnie pomysł bardzo ok. I niech im sie to rozwija jak najlepiej. Jesli chodzi o programy to chyba nie jest tak źle skoro PolTV robi specjalną paczkę pod NEXTa. Poza tym może zwyczajnie nie chcą się wystrzelać na tym etapie (bez dużych umów) z produkcji. Ja tam szukam plusów bo więcej powtórek niż MTV.
  • Re: kursy 3D zaczeli robić :D Autor: ~134 [2.30.149.*]
    Kurs bedzie zmierzal do emisyjnej
    Sami nie dadza rady.
    Tak RI motywujcie, motywujcie ale kasy nie macie. Tu trzeba grube miliony.
  • Re: kursy 3D zaczeli robić :D Autor: ~Carlos [94.75.121.*]

Mają nie mają, ale przynajmniej kreatywnie szukają. Na tym chyba polega biznes?
    Wystarczy, że masz akcje i w nie wierzysz, żeby motywować - nie trzeba być od razu w RI.
    Chcociaż jak mi to zaproponują to czemu nie :).

Pozdrawiam
  • Re: kursy 3D zaczeli robić :D Autor: ~debil gieldowy [178.42.219.*]
    pisz sobie co chcesz daunie, problem w tym ze sa to tylko twoje pobozne zyczenia z tego prostego powodu, iz nie bylo na Astro zadnej emisji i w zwiazku z tym nie istnieje pojecie "ceny emkisyjnej" bylo byc przytomnym 2 lata temu a nie cienko pierdziec ze sie tanio nie kupilo
[x]
ASTRO 2,13% 0,07 2025-12-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.