Witam
Dzisiaj się pozbyłem resztek SSI. Spółka co przwda rozwija się ale niema to najmniejszego przełorzenia na kurs akcji. Prawdopodobnie zjedzie jeszcze niżej. Coż wywaliłem ze stratą ale odrobie na bardziej płynnych spółkach.Pozdrawiam wytrwałych
To nie istotne jak wspomniałem byly to resztki. Może się spotkamy jeszcze ale na 15gr. A tym czasem popatrz co się dzieje i myśle że to początek. Ja siedziałem w społce od 2008 roku co mozesz prześledzić na forum. Ze spółki płynie wiele obietnic a tkwimy wciąż w tym samym miejscu.
Witam Wszystkich. Obserwuje kurs z boku. I widzę że miałem sporo racji w tym co wczesniej napisałem.Dlatego przypominam posta.Batyskaw SSI kontynułuje zanurzanie i będzie szorował dnem po 12gr.
>Re: No i po problemie
>Autor: darck2 [83.25.82.*], 2012-02-16 15:44
> Ja siedziałem w społce od 2008 roku
2008 - min 0,26 max 0,84 ! ciekawe jaka była cena zakupu ale to pytanie retoryczne, tak czy siak współczuję. wielu dało się nabrać na czułe słówka Garwola...
jak dalej będzie spadać to uśrednię przy 10 bo to chyba jedyny solidny opór na tej chorej spółce. Nawet kontraktu żadnego nie mają od miesiąca, choć z drugiej strony to przy obecnej sytuacji w budowlance ma co się dziwić...
Witam ponownie.Obserwuje co tutaj się dzieje. No i chłopaki widzicie ze mamy już 12gr na liczniku tak jak wcześniej pisałem.Niestety nie wchodzę w spółkę.Kolejny poziom jaki prognozuję to 7gr i tutaj już warto wchodzić(poniżej 10gr- Myślę że niektórzy wiedzą dlaczego)