a czemu tak sądzisz a może sam chcesz wystawic do sprzedazy powyżej 1 złotóweczki za akcje i w ten sposób zniechecasz reszte oj nieładnie !!!! Ja i tak wystawie co mi szkodzi powyżej tej ceny .Wtedy moge czekac az sprzedam obligacje lub nawet do wykupu 200% zysku minimum trzeba miec by odpowiadac na wezwanie
Dzwoniłem do firmy i okazuje sie że na początek wystarczy złożyć mailem wniosek z ilością deklarowaną Praktycznie można napisac wszystko bo to tylko deklaracja dlatego warto podac wysoką cenę nawet nie trzeba mieć akcji bo mozna kupic póżniej jak zaproszą mnie do firmy w każdej chwili mozna zrezygnować nic sie nie ryzykuje Jak sie okaże że cena jest zadawalająca można wtedy dokupić Podejrzewam że kurs będzie rósł dopiero po tym fakcie.Teraz jest marazm i tak będzie do końca lutego.
Ryśku swego czasu pisałec że Xsystem ma iśc do góry i co Uważasz się za proroka i kursik kisi sie juz dwa tygodnie od towjej wypowiedzi wstyd oj nieładnie tak naganiać
Przestań z tym X .S jak z mantra . To N.I mam duże pieniadze . Dlaczego nie napiszesz tego że mówiłem o spadkach jak wszyscy na tym forum tryskali optymizmem .
Podałem wszystkim parametry na których się opieram . Gdybyś miał trochę ambicji to byś sprawdził o czym piszę , a na pewno dowiedział byś sie że najdalej w poniedziałek coś się stanie z kursem N.I