• oj prezesiku Autor: ~bartek [77.252.99.*]
    nie uda sie skup akcji......marnota oj marnota
  • Re: oj prezesiku Autor: ~Paweł [77.254.122.*]
    a czemu tak sądzisz a może sam chcesz wystawic do sprzedazy powyżej 1 złotóweczki za akcje i w ten sposób zniechecasz reszte oj nieładnie !!!! Ja i tak wystawie co mi szkodzi powyżej tej ceny .Wtedy moge czekac az sprzedam obligacje lub nawet do wykupu 200% zysku minimum trzeba miec by odpowiadac na wezwanie
  • Re: oj prezesiku Autor: ~niezadowolony [77.254.122.*]
    Nic nam nie pozostało tylko odpowiedzieć na wezwanie zawsze lepiej to niz oddac ze stratą
  • Re: oj prezesiku Autor: ~Samosia [77.115.241.*]
    No własnie, jak to zrobić? Jak w praktyce wygląda odpowiedź na takie wezwanie?
  • Re: oj prezesiku Autor: ~niezadowolony [77.254.179.*]
    Dzwoniłem do firmy i okazuje sie że na początek wystarczy złożyć mailem wniosek z ilością deklarowaną Praktycznie można napisac wszystko bo to tylko deklaracja dlatego warto podac wysoką cenę nawet nie trzeba mieć akcji bo mozna kupic póżniej jak zaproszą mnie do firmy w każdej chwili mozna zrezygnować nic sie nie ryzykuje Jak sie okaże że cena jest zadawalająca można wtedy dokupić Podejrzewam że kurs będzie rósł dopiero po tym fakcie.Teraz jest marazm i tak będzie do końca lutego.

{pzdra
  • Re: oj prezesiku Autor: ~ryszard [83.68.91.*]
    Mylisz się kolego .
  • Re: oj prezesiku Autor: ~Niezadowolony [77.254.179.*]
    Ryśku swego czasu pisałec że Xsystem ma iśc do góry i co Uważasz się za proroka i kursik kisi sie juz dwa tygodnie od towjej wypowiedzi wstyd oj nieładnie tak naganiać
    Przestań z tym X .S jak z mantra . To N.I mam duże pieniadze . Dlaczego nie napiszesz tego że mówiłem o spadkach jak wszyscy na tym forum tryskali optymizmem .
    Podałem wszystkim parametry na których się opieram . Gdybyś miał trochę ambicji to byś sprawdził o czym piszę , a na pewno dowiedział byś sie że najdalej w poniedziałek coś się stanie z kursem N.I
  • Re: oj prezesiku Autor: ~ja [85.237.184.*]
    hmmmmmm cóz się może stać ? spadnie albo urośnie ....lub nie będzie handlu wcale...
    Marnujesz sie na NC . Z taka wiedzą powinienes zostać ministrem finansów.
  • Re: oj prezesiku Autor: ~ja [85.237.184.*]
    dzięki. ja tylko kontynuuje Twoją wypowiedź :)
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.