• okazja? Autor: ~Mucha [62.40.34.*]
    nie rozumiem tych spadkow ludzie sprzedaja akcje firmy ktora przynosi dochody podpisuje nowe kontrakty I jest warta duzo wiecej o co chodzi? Raport byl dobry nawet bardzo czekam jeszcze na kolejne info ale ze spolki plyna naprawde sweeten wiadomosci. Poza tym na rynku jest tylko okolo 26% akcji
  • Re: okazja? Autor: ~qrfa [178.56.184.*]
    o czym ty bredzisz, przychody kwartał do kwartału spadły o prawie 50% a ty mówisz, że jest fajnie i że jest fajnie? zysk operacyjny też fatalnie a ty mówisz że jest fajnie i że jest fajnie
  • Re: okazja? Autor: ~ler [31.174.216.*]
    to sprzedawaj
  • Re: okazja? Autor: ~246 [84.10.216.*]
    DO - grfa

Co tak bardzo zależy Tobie na złym przedstawianiu firmy.

Na 4 kwartały jeden raz sprzedaz była miejsza. Co wyjaśniono a uzasadnienie jest wielce prawdopodobne.

Świadomi jesteśmy, że mają dobry biznes.

Chcesz tanio kupiś, dobrze, ile tego widzisz mam b. dużo i jestem elastyczny.
  • Re: okazja? Autor: ~Mucha [62.40.34.*]
    qrfa pojecie a spolce masz jak swinia o niebie typowy naganiacz na spadki wystarczy popatrzec na twoje posty watpie Czy masz jakies akcje Bo za 1000 zl miesiecznie w jakiejs fabryce nie poszalejesz. Nie bede wchodzil w konwersacje z toba bo nie ma z kim wiec nawet nie mam zamiaru wiecej odpisywac na brednie jakie wypisujesz. Mam tez troche akcji Kov I jest tam taki pyskacz jak Ty mis wesoly. Oboje nadajecie sie do cyrku z malpami. Odnosnie m4b spolka przynosi zyski nie zawsze musza byc ogromne ale to newconnect i uwazam ze przed nimi przyszlosc a troche cierpliwosci akcjonariuszy przyniesie im jeszcze wiecej pieniedzy
  • Re: okazja? Autor: ~KOKO [84.10.216.*]
    DO ---- grfa

M4B jak C2A te spółki są w portfelu RUNICOM S.A.

i to wyjaśnia taką a nie inną cenę sprzedaży.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: okazja? Autor: ~Mucha [62.40.34.*]
    koko szkoda mu odpisywac on nie jest tu po to by dyskutowac ma inny cel na forum a prywatnie skreca dlugopisy
[x]
M4B 1,60% 12,70 2026-01-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.