• Czyż to nie byłoby bardziej korzystne dla większości ?? Autor: ~222 (444) [82.139.164.*]
    Zdejmijcie te zlecenia kupna na 0,03.
    Skoro już tak was nęci łatwy zysk, to postawcie niżej spokojnie na 2 a nawet 1 grol. Boss musi się wysypać - po to ma akcje i problem, to zapakuje was dużo, dużo taniej. Będzie cieszyć bardziej taki mega prezent - bo od samego bossa :))
  • Re: Czyż to nie byłoby bardziej korzystne dla większości ?? Autor: ~Visioner [188.147.81.*]
    http://blogi.bossa.pl/2012/02/14/nadchodzi-wielka-miotla/

Z tego co mówi Ludwik można wnioskować, że ma na celowniku Richarda. Jeśli dla PR i wizerunku NC usunie VIV z parkietu to i 2 grochy będzie za drogo.

Moja propozycja brzmi następująco :

Dla przykładu ukarać prezesa (nie spółke a jej prezesa) kwotą dwa razy większą od pozyskanej na drodzę emisji.

Cały projekt wystawić w przetargu być może Platige Image będzie zainteresowane kontynuacją pod własnym szyldem lub zainteresować projektem :

http://www.sfr.com.pl/produkcja.html

Jeśli nie potrafią zrobić 3D to niech zrobią zwykłą dobrą kreskówke.

Możliwości jest dużo, ale Richard zarobiony i chyba nawet nie w głowie mu działać :(
  • Re: Czyż to nie byłoby bardziej korzystne dla większości ?? Autor: ~Visioner [188.147.81.*]
    a i jeszcze jedno, to juz do Richarda tak oficjalnie :

Jeśli nastąpi nie oczekiwany zwrot akcji i spółka zamiast filmu 3D zrobi zwykłą kreskówke
    to czuję się autorem tego pomysłu - który kosztuje 1000000zł drugi milon za sprzedaż samej książki na terenach objętych dotychczasowymi umowami. To tak na szybko, jeśli mogę w czymś jeszcze pomódz to polecam się na przyszłość...
  • Re: Czyż to nie byłoby bardziej korzystne dla większości ?? Autor: ~222 (444) [82.139.164.*]
    Blef richarda dawno powinien zostać namierzony. Przecież cel ostatniej emisji 27.000.000 akcji ( liczbę mogę mylić, bo nie pamiętam ) ale coś tak około 3 lat temu to było, powinien być przeznaczony na objęcie udziałów w magma films, a czym się skończyło? Zawiązał richardzik jakiś fikcyjny biznes za 5000,00 PLN z tych pieniędzy !!!
    Dlatego uważam, że skoro stosowne "komisje" i "nadzory" pozwalają na takie przekręty, to są warte jednego określenia, którego ze względu na sumienie moderatora nie użyję :)))

Ale dr haus vel kris (marny zwis), hanys i inii mogą mieć inne zdanie oczywiście: "kupować, trzymać, nie sprzedawać"
  • Re: Czyż to nie byłoby bardziej korzystne dla większości ?? Autor: ~222 (444) [82.139.164.*]
    tak czy siak, nad kunikiem wiszą czarne chmury. Znowu niemcy ponieśli porażkę na wschodzie :))
  • Re: Czyż to nie byłoby bardziej korzystne dla większości ?? Autor: hanys705 [94.251.158.*]
    Jestem pod wrażeniem!Jaki Ty jesteś mądry!!!Jakie Ty szkoły kończył!!!!!!!OJOJ ,ta taka łycha.Zdradź nam swój iloraz yntylygyncy.Rozumiem,że taka strata,porąbie mózg,ale,aż do takiego stopnia?Kliniczny przypadek się trafił.
[x]
VISION 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.