Zdejmijcie te zlecenia kupna na 0,03.
Skoro już tak was nęci łatwy zysk, to postawcie niżej spokojnie na 2 a nawet 1 grol. Boss musi się wysypać - po to ma akcje i problem, to zapakuje was dużo, dużo taniej. Będzie cieszyć bardziej taki mega prezent - bo od samego bossa :))
a i jeszcze jedno, to juz do Richarda tak oficjalnie :
Jeśli nastąpi nie oczekiwany zwrot akcji i spółka zamiast filmu 3D zrobi zwykłą kreskówke
to czuję się autorem tego pomysłu - który kosztuje 1000000zł drugi milon za sprzedaż samej książki na terenach objętych dotychczasowymi umowami. To tak na szybko, jeśli mogę w czymś jeszcze pomódz to polecam się na przyszłość...
Blef richarda dawno powinien zostać namierzony. Przecież cel ostatniej emisji 27.000.000 akcji ( liczbę mogę mylić, bo nie pamiętam ) ale coś tak około 3 lat temu to było, powinien być przeznaczony na objęcie udziałów w magma films, a czym się skończyło? Zawiązał richardzik jakiś fikcyjny biznes za 5000,00 PLN z tych pieniędzy !!!
Dlatego uważam, że skoro stosowne "komisje" i "nadzory" pozwalają na takie przekręty, to są warte jednego określenia, którego ze względu na sumienie moderatora nie użyję :)))
Ale dr haus vel kris (marny zwis), hanys i inii mogą mieć inne zdanie oczywiście: "kupować, trzymać, nie sprzedawać"
Jestem pod wrażeniem!Jaki Ty jesteś mądry!!!Jakie Ty szkoły kończył!!!!!!!OJOJ ,ta taka łycha.Zdradź nam swój iloraz yntylygyncy.Rozumiem,że taka strata,porąbie mózg,ale,aż do takiego stopnia?Kliniczny przypadek się trafił.