wydaje mi się ,że gra zacznie się dopiero w marcu, będzie po feriach i wszyscy rzucą się na zakupy lekcji angielskiego.
Ceny są bardzo atrakcyjne a angielski jest coraz bardziej atrakcyjny!!!
Uważam ,że trzeba zastanowić się aby zainwestować.
jedno jest pewne ,że niżej nie będzie, a do 25 groszy z dnia debiutu to kwestia czasu, i na pewno tak się stanie.
trzeba czekać niestety, by odrobić straty!!!
Będzie grubo, grubo albo i jeszcze lepiej. Spokojnie dojdzie do 30-40 zł. Czytajcie to co jest napisane w raporcie za IV kwartał odnośnie 2012r. Pozdrawiam.
jak by iq partners chcieli by wyjsc z inwestycji to podbitka musi byc murowana , tu nie ma juz kto sypac , banka ostatnio na 11 gr + dzisiaj 300 tys plus kliku zapalencow co ma troche wiecej akcji to w obrocie zostaje niewiele
Moim zdaniem split "wyszedł bokiem ". Obecnie mało akcji w obrocie, gdyż tak jak piszesz większość akcji w kilku rękach ale gdyby nie spilt to w arkuszu zleceń byłyby pustki. Myślę, że to działa na wielu. A przecież kapitalizacja taka sama a jednak.Mimo tego zainteresowania brak. Plus, że nie ma dodruku. Dużych zysków tu raczej nie będzie. Nie ma sypania ale nie ma popytu.
Nie ma chętnych na kupno po 0,11. Nie ma się co dziwić ani spieszyć do wyników daleko . W arkuszu na S po 0,11 jest 200 tyś szt ale gdy zacznie się wymiana po 0,11 to znajdzie się drugie tyle od wystraszonych którzy czekają aby bez straty lub z minimalnym zyskiem wyjść z papiera.I nie ma się co dziwić wielu straciło tu znaczną część środków. Cierpliwości są jeszcze tacy co po 0,10 oddadzą a i być może znajdą się groszowcy po 0,09. Ale gdy ruszy to na wyścigi wejdą wyżej. Myślę, że już wkrótce będzie ciekawie. Ciekawe czy ktoś przeglądał wolumen obrotów na poziomie obecnego kursu czyli 0,10- 0,11:czyli przed splitem od 1,20 do dziś . Nie było tych akcji zbyt dużo Duże obroty tylko cztery dni 28-10-2011, 31-10-2011,02-11-2011,03-11-2011 Mizerne obroty od 22-12-2012 r do dziś. Do tego najniżej czyli od 0,06 do 0,08 niewiele a gdy przyjąć, że na tym poziomie kupili też uśredniający to ze sporym prawdopodobieństwem można przyjąć,że w posiadaniu najniżej kupione akcje moga być po 0,08-0,09. Dodatkowo uśrednianie powoduje akumulację akcji wśród mniejszej ilości posiadaczy, zmniejsza rozwodnienie akcji wsród drobnych akcjonariuszy co też jest plusem. Chyba się nie mylę. Sytuacja powolnego zaniku zleceń S po 0,09 i 0,10 zdaje się to potwierdzać .
Będzie wesoło jak ktoś wciągnie na raz całą S na 0,11. Ciekawe co weżmie górę popyt czy podaż . Myślę, że na S na 0,11 może być niespodzianka w jednym ze zleceń albo ktoś celowo straszy.