Hossowy układ srednich kroczących:sr 20 dniowa pod kursem,śr 40 dniowa pod srednią 20 dniową i sr 100 dniowa gotowa do przebicia przez śr 40 dniową,Wszystkie srednie skierowane ku górze
Na HELIO jest jakiś hamulcowy. I nie pozwala rozwinąć skrzydeł. Choć dziś była jakaś wymiana 17 600 akcji po 9zł, więc jak się już nałykają to powinno to dojrzeć. To samo było kiedyś na ROBYGu- robili ustawione wymiany, a potem kurs sru do góry.
Wg mnie ryzyko spadku max 10-15% możliwość wzrostu ok 100-150% zobaczcie po ile walory były przed spadkami ,nie się w spółce nie pogorszyło, wychodził tylko fund , teraz widzę ze ktoś się ubiera.
A ja wysprzedalem najpierw miesiac temu jakos za 9.30 a pozniej zostalem z malym pakiecikiem...Nom -10% czekam az wroci do poziomu za ile na poczatku bralem i moze sie skusze jak narazie 90% pieniedzy w PGNIGu mam.... Nosa miałem bo nie liczny z wigu20 ktory dzis rosł:) W sumie na Helio grałem własnie pod te wyniki...Jeśli kurs bedzie sie zachowywal tak jak przed zimowymi swietami to ja dziekuje... ;)
No powiem Ci Marc ze bedzie tu sie dzialo jak przed swietami albo o lepiej...
Sami naganiacze prawie tu sa lub pracownicy helionka jak ta anna ;-)
ale ja mam swoje cele i musze cos spradzic ile wytrzymam :-)
No ale to wszyscy czytaja wiec reszta jest milczeniem .....