• Pamiętamy jak zostalismy oszukani nowym produktem Autor: ~Pamiętamy [178.42.221.*]
    a kurs spdał o 400% dziękujemy
  • Re: Pamiętamy jak zostalismy oszukani nowym produktem Autor: ~ania [95.49.132.*]
    pamiętamy i boli> ja mam akcje do dzisiaj, uśredniłam na ile mogłam ale i tak daleko mi do odzyskania kasy.
  • Re: Pamiętamy jak zostalismy oszukani nowym produktem Autor: ~blue [93.154.144.*]
    Myślę, że wielu ludzi na długo zapamięta jak postąpiono wtedy z akcjonariatem i spółka sama sobie samobója strzeliła, a jak oglądam wypowiedzi pana prezesa to czasem zastanawiam się kto w ogóle jeszcze i po co bierze te akcje...
  • Re: Pamiętamy jak zostalismy oszukani nowym produktem Autor: ~Rex [31.62.235.*]
    Nie panikować i nie rozpaczać,jest już udeptane i wyzbierane,tylko jeszcze szeryf musi dobrać,firma pod dobrą kontrolą jest i gut prowadzona,ja jestem zapakowany i nie oddam ani sztuki,wiem co jes warta spółka
  • Re: Pamiętamy jak zostalismy oszukani nowym produktem Autor: ~Robi [31.62.235.*]
    Jakie beda wyniki?
  • Re: Pamiętamy jak zostalismy oszukani nowym produktem Autor: ~krzys [77.255.62.*]
    jutro publikacja
  • Re: Pamiętamy jak zostalismy oszukani nowym produktem Autor: ~pismak [89.68.104.*]
    Nie dziwię się, że czujesz się oszukany, jak jesteś matematycznym analfabetą. Jak kurs może spadać o 400%? O tyle to może rosnąć. Jak chciało sie napisać, że akcje zjechały do 20% ich wartosci, to należało zaznaczyć, że kurs runął o 80%.

Nie zostaliście oszukani nowym produktem. Nowy produkt powstaje. Każdy, kto ma w domu kobietę (a ja mam mamę, teściową i żonę z rodziny, gdzie rak jest genetyczny i wszystkie baby od 20 lat umierają tylko na to) wie, że może to być rewolucja i setki milionów klientek na całym świecie. Stąd taka, a nie inna reakcja inwestorów. Ja zarobiłem wtedy w tydzień 150% i to dość przypadkowo (kupiłem pod koniec września DGA jako niedowartościowaną spółkę za ok. 3.5 zł, aby potrzymać, aż pójdzie w górę - mój horyzont to 50% zysku rocznie), Ale wierz mi - wolałbym nie mieć tych pieniędzy, ale nie mieć też po co kupować tego rakowego testera.
  • Braster idzie na giełdę!!! Autor: ~pismak [89.68.104.*]
    Braster S.A., spółka zależna DGA S.A. wybiera się na rynek New Connect. Spółka Braster jest znana z badań nad testerem-wykrywaczem raka piersi. Walne zgromadzenie akcjonariuszy, zwołane na 26 kwietnia, ma podjąć decyzje o podwyższeniu kapitału zakładowego spółki ze 142.500 zł do nawet 217.500 zł, o emisji akcji z wyłączeniem prawa poboru przez obecnych akcjonariuszy oraz o ubieganie się o wejście na rynek giełdowy New Connect.
    Taką informację znalazlem w Monitorze Sądowym i Gospodarczym nr 67 z 4 kwietnia, oficjalnym publikatorze informacji o spółkach. Pisze o tym tez dzisiaj Puls Biznesu. Moim zdaniem oznacza to, że zakonczyli już prace nad testerem i teraz będą starali sie go jak najlepiej sprzedać. Po to m.in. chcą wejść na giełde, na razie będzie to Nwe Connect. Dziwi mnie tylko to podwyzszanie kapitału zwyłaczeniem prawa poboru - chyba chca zrobić prezent jakiemuś grubasowi, bo jesli bedą takie jazdy z akcjami Brastera, jak były z DGA półtora roku temu, to dotychczasowi akcjonariusze Brastera się obłowią.
    Jazdy moga być tez na DGA, dziwię się, że spółka milczy w tym temacie.
  • Re: Braster idzie na giełdę!!! Autor: ~lopilop [178.218.224.*]
    Kolego a co ma wspólnego DGA i Braster , przecież DGA sprzedało swoje udziały w tej spółce

http://www.dga.pl/strony/1/i/80.php
  • Re: Pamiętamy jak zostalismy oszukani nowym produktem Autor: ~pismak [89.68.104.*]
    Masz rację.. Teraz widzę, że DGA za szybko pozbyło się akcji w Brasterze.
  • Re: Pamiętamy jak zostalismy oszukani nowym produktem Autor: ~blue [93.154.197.*]
    oni już nawet zapomnieli co to oznacza Braster, masz chłopie refleks :)
[x]
DGA 0,00% 25,60 2026-03-27 10:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.